Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: To Tρία των Ράβδων ανεστραμμένο

to tria tvn rabdon anestrameno
Tο Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε προσπαθήσει αρκετά να βάλετε τάξη στη ζωή σας, προσωπικά και επαγγελματικά. Βάλατε στόχους που δεν μπορέσατε να εκπληρώσετε. Ίσως υπήρξαν κάποιες απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή  μπλοκαρίσματα στη διαδρομή σας από διάφορες συγκυρίες ή συγκεκριμένα άτομα.

Υπάρχει μια συνεχής απογοήτευση, και η γενική αίσθηση του ότι  χάσατε  τον χρόνο σας  σε αυτή την προσπάθεια. Αυτό που ίσως ορισμένοι από εσάς  δεν έχετε συνειδητοποιήσει, είναι ότι αυτές οι αποτυχίες και οι δυσκολίες στην πραγματικότητα θα συμβάλλουν  στην προσωπική σας εξέλιξη ούτως ή άλλως.

Αισθηματικά:  Το Επτά των Ξιφών

EPTA TON XIFON
Το Επτά των Ξιφών

To Eπτά των Ξιφών δείχνει ότι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξεφύγετε μακριά από μια συγκεκριμένη κατάσταση που δεν λειτουργεί πια για σας! Και λέω να ξεφύγετε γιατί στην πραγματικότητα μέσα σας  δεν αισθάνεστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποια πράγματα κατά πρόσωπο!Μήπως προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις όποιες δεσμεύσεις ή υποσχέσεις που δώσατε αλλά δεν μπορείτε να τηρήσετε; Με το να χρονοτριβείτε, τα προβλήματα θα διογκώνονται και θα γίνονται όλο και χειρότερα, επειδή δεν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Μερικές φορές απλά πρέπει να αντιμετωπίσετε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί

Οικονομικά: Το Δέκα των Δηναρίων

deka dinarion
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων αντανακλά τη μονιμότητα και τη δημιουργία μιας μόνιμης βάσης για την μελλοντική επιτυχία. Είναι μια κάρτα δέσμευσης για ένα βιώσιμο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψιν, όχι μόνο τα βραχυπρόθεσμα οφέλη από μια συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και τα μακροπρόθεσμα.

Αναφερόμενοι στην επένδυση για τα μακροπρόθεσμα οφέλη να ξέρετε ότι θα πρέπει να έχετε μια συνετή προσέγγιση προκειμένου η επιτυχία σας να αντέξει στο χρόνο.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ