Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος

vales ραβδον anestrammenos
O Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος

Αυτό το χαρτί  μπορεί να σημαίνει ένα  νεότερο πρόσωπο στη ζωή σας. Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος  συνεπάγεται επίπεδο  σύγχυσης και αναποφασιστικότητας. Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε την  βοήθεια κάποιου άλλου για να αποφασίσετε σε κάτι σημαντικό.

Μερικές φορές ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει ανεπιθύμητες ειδήσεις που μπορεί να έρχονται σύντομα. Αυτό δεν είναι κάτι φοβερό! Είναι απλά κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν είχατε δώσει σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες .

Αισθηματικά: Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

pente ton kypellonn anestrameno
Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι σχετικό με τις αξίες και ξέροντας τι πραγματικά θέλετε και τι θα σας κάνει πραγματικά πιο ευτυχισμένους. Πρόκειται για τις κρυμμένες ευλογίες που βρίσκονται πίσω από απογοητεύσεις. Μερικές φορές οι απογοητεύσεις απαιτούνται για να δούμε μέσα από τις ψευδαισθήσεις και να απελευθερωθούμε για να βρούμε αυτό που πραγματικά μας αξίζει στη ζωή. Αφού έχετε κάνει αυτή τη μετάβαση, θα είστε ελεύθεροι να υιοθετήσετε τις νέες ευκαιρίες.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

BASILIAS TON KYPELLON
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Όταν πρόκειται για χρήματα και πλούτο, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων δηλώνει ότι πρέπει να αποδεχθείτε την πραγματικότητα των οικονομικών σας.

Μπορεί επίσης να σημάνει την ανάγκη να είναι φιλανθρωπική και γενναιόδωρη, ανεξάρτητα από το πόσο θλιβερή είναι η οικονομική σας κατάσταση.

Θυμηθείτε ότι η ιδιότητα του φιλανθρωπικού ή γενναιόδωρου δεν ισχύει μόνο για τα χρήματα. Μπορείτε πάντα να μοιράζεστε το χρόνο ή τις γνώσεις σας με ένα άτομο που την έχει ανάγκη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ