Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Ο Κόσμος ανεστραμμένος

O KOSMOS ANESTRAMMENOS
Ο Κόσμος ανεστραμμένος

Όταν ο Κόσμος αντιστρέφετε  μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε εσείς εκείνοι που μεταφέρουν το βάρος του κόσμου στους ώμους τους. Αυτο μπορεί να συμβαίνει γιατί ο κόσμος σας είναι πράγματι πολύ μικρός και στενός. Γεμάτος με  περιορισμένες πεποιθήσεις και ντεμοντέ ξεπερασμένες νοοτροπίες για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι και μπλοκαρισμένοι από τους γύρω σας. Καθήκον και υποχρέωσή σας είναι να σπάσετε αυτούς τους περιορισμούς!

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων

VASILISSA TON DINARION
Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Η Βασίλισσα των Δηναρίων  λέει ότι οι καταστάσεις πάνε καλά για σας αυτή τη στιγμή και θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν. Θα πρέπει να είσαστε ευγνώμονες για αυτούς που σας προσφέρουν βοήθεια σε επιχειρηματικά θέματα. Δεν θα πρέπει όμως να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Πρέπει να γίνετε πιο αυτάρκεις.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων υποδηλώνει  εστίαση στις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες. Είναι επίσης ένα προμήνυμα ότι μπορεί να συναντηθείτε με μια λογική γυναίκα που θα αποδειχθεί χρήσιμη σε επιχειρησιακά  θέματα.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων  είναι διαισθητική για τους άλλους ανθρώπους και  είναι σε θέση να εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους.

Οικονομικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

ENNIA ΧΙΦΟΝ ANESTRAMMENO
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να είστε σε μια άσχημη φάση της ζωής σας.

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο όμως σας λέει ότι ήρθε ή ώρα να σκεφτείτε λογικά και  να δείτε από μια διαφορετική οπτική γωνία τον λόγο για τον οποίο στεναχωριέστε ή ακόμα και μπορεί να αισθάνεστε ένοχοι!

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο μας υπενθυμίζει ότι στην ζωή δεν υπάρχουν επιτυχίες ή αποτυχίες. Υπάρχουν μόνο εμπειρίες!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ