Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

BASILISA TON KYPELON
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Όταν η κάρτα Βασίλισσα των Κυπέλλων εμφανίζεται σε μια ανάγνωση, αυτό σημαίνει ότι θα αναγνωρίσετε τα προβλήματα τρίτων και θα δείξετε αληθινή συμπόνια. Θα δώσετε έμφαση στην συναισθηματική ευημερία των άλλων, αντί να στηριχθείτε στην ορθολογική  εξήγηση των πραγμάτων. Θα στηρίξετε και θα διδάξετε τους άλλους, αντλώντας από τη δική σας διαίσθηση και την αίσθηση της ηρεμίας και της συναισθηματικής ανεκτικότητας. Μαθαίνετε σε αυτούς που έχουν ανάγκη το πώς να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής .

Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα σας  είναι η ικανότητά σας να ανιχνεύετε τις ανάγκες των γύρω σας.

Αισθηματικά: Το Δύο των Ξιφών

DYO TON XIFON
Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών είναι καλός οιωνός, ειδικά για ένα ειδύλλιο που υπάρχει ήδη. Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σας θα προχωρήσει σε μια  πιο εύκολη και ισορροπημένη φάση.

Αν ψάχνετε για την αγάπη,  δείτε αν υπάρχουν  εκκρεμή συναισθηματικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η  σχέση που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε θα έρθει.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων για τη σημερινή ημέρα δείχνει ότι είναι πιθανό να έχετε μια    ψυχολογική εξάντληση ή απογοήτευση, από υλικής άποψης.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι νομίζετε πως όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, δεν έχουν περαιτέρω προοπτικές. Κάνετε λάθος επειδή δεν δίνετε σημασία στα καλά που έχετε αποκτήσει και είναι γύρω σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ