Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

erimitis anstrammenos
Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Tελικά θα καταφέρετε να βρείτε την ρίζα ορισμένων προβλημάτων στην εργασία που σας ενοχλούσαν από καιρό ή δεν ήταν ξεκάθαρα. Μην διστάστε να ρωτήσετε τον εαυτό σας -καθώς και τρίτα άτομα- προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος σχετικά με το πώς κάποια πράγματα κινούνται μέσα στο χώρο της εργασίας. Θυμηθείτε ότι εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα εργασίας, ίσως είστε και εσείς ένα μέρος του θέματος.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη υποδηλώνει από την μια πλευρά ότι σαν χαρακτήρες είστε ευθείς ή πνευματώδεις και με μεγάλη αντίληψη στα ζητήματα ζωής. Eνδέχεται όμως να καταπιέζετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Μια δευτερεύουσα ερμηνεία η οποία αποδίδετε, είναι ότι έχετε υψηλές προσδοκίες. Κατά κάποιο τρόπο θεωρείτε ότι όλοι γύρω σας μειονεκτούν επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες σας

Αναρωτηθείτε κατά πόσο σωστά αξιολογείτε έναν άνθρωπο, μια κατάσταση, μια εμπειρία με πραγματικά αντικειμενικά κριτήρια ή όχι.

Οικονομικά: Το ΄Εξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Η κάρτα Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη για βοήθεια, αλλά πιθανότατα αισθάνεστε ότι κανένας δεν θα σας βοηθήσει. Μπορεί επίσης να είναι ένα κακό σημάδι για την όποια χρηματοδότηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει ένα επίπεδο ανευθυνότητας σε σχέση με το πως χειρίζεστε τα χρήματα ή σε σχέση με την ανησυχία σας για το οικονομικό. Είναι επίσης μια προειδοποίηση για σας να μην είστε πολύ κολλημένοι στο παρελθόν και να είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ