Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι αρνείστε να εξετάσετε τον εαυτό σας και να αναρωτηθείτε τι πραγματικά σας γεμίζει και τι σας ολοκληρώνει. Παραμείνετε ήρεμοι για λίγο χρόνο αναλογιζόμενοι τι πραγματικά είναι εφικτό και τι όχι. Μην σπαταλάτε την κάθε ώρα αναλώνοντας τον εαυτό σας με δραστηριότητες σε πράγματα που μπορεί να σας ικανοποιούν μπορεί και όχι. Θα πρέπει να σταματήσετε και να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να σκεφτεί προσεκτικά πού και ποια πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν ικανοποιητικά σε σχέση με τις προθέσεις σας.

Αισθηματικά: Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι εσείς κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Σας ζητείται να ζήσετε την ζωή σας όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από τις προσδοκίες των άλλων. Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

δείχνει ότι σε ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση με αφορμή τα οικονομικά δημιουργούνται εντάσεις και μικροπρέπειες που σας αποστραγγίζουν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Οικονομικά: Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτοραςς

Όταν ο Αυτοκράτορας  εμφανίζεται  όσον αφορά ττα οικονομικά, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι εργάζεστε πολύ σκληρά για τους ανθρώπους σας .

Μπορεί να  αρχίζετε να είστε  τυραννικός στην εργασία και θυμηθείτε ότι η υπερβολική αυστηρότητα ή η απαίτηση μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα.

Όταν πρόκειται για δαπάνες, πρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα χρήματα που κερδίζετε. Ποιος είναι ο σκοπός του να κερδίσετε χρήματα αν δεν το ξοδεύετε από καιρό σε καιρό; Κάντε το με σύνεση. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ