Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά : Το Εννέα των Δηναρίων 

Το Εννέα των Δηναρίων

Το Εννέα των Δηναρίων αναφέρετε τόσο στα εγκόσμια όσο και στις εσωτερικές σφαίρες. Θα έχετε πολλά για να είστε υπερήφανοι και αισιόδοξοι. Αναμείνατε και το καλύτερο θα συμβεί.Θα είστε σε θέση να βοηθήσετε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί από τον εαυτό σας. Δώστε προσοχή όχι μόνο στην υλική σας αφθονία αλλά και για στην πνευματικότητά σας.

Αν ψάχνετε για μια θέση,το Εννέα των Δηναρίων θα μπορούσε κάλλιστα να δείχνει ότι μια καλύτερη δουλειά έρχεται στο δρόμο σας. Ακόμα κι αν εργάζεστε σήμερα, μπορείτε να αναμένετε μια αλλαγή προς το καλύτερο, τόσο από την άποψη των συνθηκών όσο  και των αμοιβών σας.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο όταν εμφανίζεται στο πλαίσιο της αγάπης υποδηλώνει ισχυρογνωμοσύνη. Είστε πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο και ο σύντροφός σας είναι λάθος για κάτι.

Αυτό μπορεί πράγματι να συμβαίνει, αλλά δεν πρόκειται να αναγκάσετε το σύντροφό σας να ασπαστεί την άποψή σας μέσω θυμού και εξαναγκασμού. Φανείτε διπλωμάτες!

Οικονομικά: Το Επτά των Ράβδων

Το Επτά των Ράβδων
Το Επτά των Ράβδων υποδηλώνει ότι τα χρήματα σας είναι στην ανάκαμψη. Σκεφτείτε λογικά με το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή και να τα επενδύσετε. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ