Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Κυπέλλων

dyo ton kippellon
To Δύο των Κυπέλλων

To Δύο των Κυπέλλων στα επαγγελματικά σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να σας ανοίξουν νέες πόρτες ευκαιριών. Να υπάρξουν νέες συνεργασιών ή επαφές. Αν και αυτή η κάρτα μπορεί να έχει μεγαλύτερη απήχηση στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά υποδηλώνει μια εξελισσόμενη συνεργασία.

To Δύο των Κυπέλλων συχνά περνάει το μήνυμα ότι σύντομα θα συναντήσετε κάποιον  που θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας. 

Αισθηματικά: Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

deka ton jifon anestrammeno
Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι μετά από μια άσχημη κατάσταση είστε έτοιμοι να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο σας. Ωστόσο, εάν τίθεται η ερώτηση: “Ποιά η τελική έκβαση της σχέσης;”  το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο σημαίνει ότι: Για να φθάσετε σε ένα θετικό επιθυμητό αποτέλεσμα θα τα καταφέρετε μόνο αν εργαστείτε πολύ σκληρά πάνω σε αυτό.

Για ερωτήσεις σχετικά με τα συναισθήματα του ατόμου που σας ενδιαφέρει, το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο σημαίνει ότι αυτός αρχίζει να έχει θετικές σκέψεις για σας.

Οικονομικά: O Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος

o assos tvn xifon anestrammenos
Ο Άσσος των Ξιφ

O Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος, σάς συμβουλεύει να ελέγξετε δύο και τρείς φορές τα χρήματα σας πριν αποφασίσετε σε νέες επενδύσεις.

O Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος, αναφέρετε σε γνωστό άτομο που γίνεται άπληστο ή κάνει κάποια λάθη στην χρηματική διαχείριση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ