Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

deka ton jifon anestrammeno
Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ένα επιχειρηματικό ναυάγιο αρχίζει σιγά-σιγά να ανακάμπτει. Σιγά-σιγά θα αρχίσετε να βρίσκετε νέους τρόπους για να αντικαταστήσετε τους παλιούς. Όταν το Δέκα των Ξιφών έρχεται ανεστραμμένο υποδηλώνει πως ένα πακέτο διάσωσης μπορεί να φτάσει ή να σας προσφερθεί ακριβώς την τελευταία στιγμή.

Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη και τελευταία ευκαιρία προκειμένου να σώσετε την επιχείρηση σας ή το μεγαλύτερο μέρος της.

Εάν συνεχίσετε να αγωνίζεστε, φροντίστε να μάθετε τα πραγματικά αίτια της αποτυχίας σας. Εστιάστε στις προβληματικές περιοχές ή εντοπίστε τους υπεύθυνους για τα λάθη ή δόλια συμπεριφορά.

Αισθηματικά: Οι Εραστές 

erastes
Οι Εραστές

Η κάρτα των Eραστών για αρκετούς από εσάς υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να γιορτάσετε την ένωση ,το ρομάντζο , τον έρωτα, την αγάπη σε όλες τους τις μορφές. Οι ψυχές έρχονται πιο κοντά η μία στην άλλη και παρουσιάζετε μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να απολαύσετε στον υπέρτατο βαθμό τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας σχέσης .Σήμερα αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει στις όποιές επιλογές σας!

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ξιφών

okto tvn jifonm
Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οκτώ των Ξιφών υποδηλώνει ότι σας εγκλωβίζουν πραγματικά γεγονότα. Ότι ενδεχομένως έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση αλληλεξάρτησης ή σε μια δουλειά που δεν σας γεμίζει ή δεν σας αποφέρει ικανοποιητικά έσοδα. Ακόμα μπορεί να μην υπάρχει και καθόλου δουλειά! Όλα αυτά τα πραγματικά δεδομένα είναι σαν να σας έχουν παιδεύσει και εσείς να νοιώθετε  ανήμποροι να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να νοιώθετε μπλοκαρισμένοι αυτήν την στιγμή αλλά να θυμάστε ότι πάντα υπάρχει έξοδος διαφυγής εφόσον υπάρχει θέληση και αντικειμενικότητα!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ