Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

autokratoras anestramenod
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος, σας λέει να φανείτε δύσπιστοι όσον αφορά κάποιον από τους γύρω σας γιατί λειτουργούν σε σχέση με τα δικά τους συμφέροντα. Μπορεί να προσπαθήσει να σας «χρησιμοποιήσει» για να πάρει κάτι από εσάς. Προειδοποιεί για κάποιον με κρυφά κίνητρα. Υπάρχει η πιθανότητα να σας εξαπατήσει. Παραμείνετε σε εγρήγορση αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικά: Η Κρίση ανεστραμμένη

krisi anestrameni
Η Κρίση ανεστραμμένη

Η Κρίση ανεστραμμένη είναι ένα σημάδι του ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από έναν παλιό τρόπο ζωής. Από μια λανθασμένη συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο σας, την οικογένεια σας.

Η Κρίση ανεστραμμένη υποδηλώνει  ότι σας δίνεται μια νέα ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή και να ξεχάσετε το παρελθόν.

Οικονομικά: Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

3cypella anestrammena
Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

‘Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα σε μια ανάγνωση Ταρω, υποδηλώνει  εκμετάλλευση και υπεραξία. Για πολλούς από εσάς φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά και νέα σχέδια ή μια νέα κατεύθυνση πρέπει να δρομολογηθεί. Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να σας υποδεικνύει να εξετάσετε άλλες επιλογές καθώς καταστάσεις ή συμφέροντα του παρελθόντος δεν είναι πλέον σε ισχύ! Μην κοιτάτε πίσω με λύπη αλλά βγάλτε  ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τις νέες επερχόμενες καταστάσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ