Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

ennia kypellon
Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων είναι ένας ισχυρός προπομπός για την πρόοδο. Εάν εργάζεστε για μια προαγωγή ή μια αλλαγή πόστου να είστε σίγουροι ότι σας περιμένει στην γωνία.

Αν ψάχνετε για δουλειά, το Εννέα των Κυπέλλων είναι ένα σημάδι ότι οι προσπάθειές σας πρόκειται να ευοδωθούν. Αν περιμένετε μια προσφορά εργασίας, κρατήστε το τηλέφωνο κοντά σας .

Αισθηματικά: Ο Ήλιος ανεστραμμένος

o ilios anestrammenos
Ο Ήλιος ανεστραμμένος

Ο Ήλιος ανεστραμμένος μπορεί να αναφέρετε στο γεγονός ότι   η ζεστασιά που  μπορεί να είχατε για την  σχέση σας δεν υφίσταται  πλέον σε τέτοιά βαθμό όσο στο παρελθόν. Οι καταστάσεις μπορεί να έχουν παγώσει ή οι όποιες εντάσεις έχουν φθείρει την σχέση . Υπάρχει ίσως ένας μεγάλος ανταγωνισμός και ζήλια στη σχέση σας. Επίσης υπάρχει  πολύ δουλειά για  να αφήσετε λίγο χρόνο για χαλάρωση. Ο Ήλιος ανεστραμμένος μπορεί επίσης να δείχνει ότι μπορεί να εμπλέκεστε με έναν πολύ νεότερο πρόσωπο.

Οικονομικά: Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

okto tvn rabdon anestrammeno
Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Όταν πρόκειται για το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο σε σχέση με τα οικονομικά σας, δείχνει ότι δεν θα λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε ή θα απορριφθεί το αίτημα σας για δάνειο. 

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να είναι οποιαδήποτε απώλεια από έναν τραπεζική λογαριασμό την απώλεια πιστωτικής κάρτας, ή την απώλεια χρήματων παίζοντας συνεχώς σε τυχερά παιχνίδια ελπίζοντας ότι θα πιάσετε το Joker .

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί επίσης το γεγονός ότι δεν είναι ώρα για διάλειμμα αλλά πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ