Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Δύο των Κυπέλλων 

dyo ton kippellon
To Δύο των Κυπέλλων

To Δύο των Κυπέλλων όταν σχετίζεται με την εργασία, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μια καλή και ισορροπημένη συνεργασία. Σηματοδοτεί θετικά τις νέες επιχειρήσεις μεταξύ στενών φίλων ή ρομαντικών συνεργατών. Συμβολίζειι μια πολύ θετική προοπτική, όπου η συνεργασία σε μια φιλική, υποστηρικτική ατμόσφαιρα είναι εξίσου σημαντική με το κέρδος. Αν ψάχνετε για δουλειά, τότε είναι αναμενόμενο να βρείτε απασχόληση όπου θα υπάρχουν οι απαραίτητοι όροι καλής συνεργασίας. Στον εργασιακό σας χώρο κάποιοι ανώτεροι σας μπορεί να έχουν την άποψη ότι είστε προορισμένοι για υψηλότερα πόστα.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας, τότε ορισμένοι από εσάς μπορείτε να εισέλθετε στις θεραπευτικές τέχνες ή εναλλακτικές θεραπείες.

Αισθηματικά: Άσσος των Δηναρίων

1 ton dinarion
Ο Άσσος των Δηναρίων

Αν είναι μια νέα αγάπη, ο Άσσος των Δηναρίων προβάλλει καλές προγνώσεις και καλούς κραδασμούς. Αναμείνατε στο να έχετε μια σταθερή σχέση και γεμάτη αγάπη.

Εάν είστε δεσμευμένοι σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, αναμείνατε κάποιες θετικές αλλαγές να συμβούν. Οι σχέσεις μπορούν να συσφιχθούν με αποτέλεσμα να μεταφερθείτε στο επόμενο επίπεδο.

Ο Άσσος των Δηναρίων μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε ή να αναζωπυρώσετε μια σχέση που έχει παγώσει.

Αν είστε μόνοι και ψάχνετε για αγάπη, κάτι νέο και συναρπαστικό μπορεί να συμβεί.

Οικονομικά: Σελήνη

selini
Η Σελήνη

Η Σελήνη σημαίνει την δράση και την αντίδραση που απαιτούνται όταν πρόκειται για επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Αν το ένστικτο σας ,σας λέει ότι όλα  είναι εντάξει, ακολουθήστε το ένστικτο. Εάν όμως έχετε κσι την παραμικρή ανησυχία πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε περισσότερο, τότε καλύτερα να περιμένετε και να είστε σίγουροι από το να αποφασίσετε στο τώρα και να λυπάστε αργότερα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ