Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

epta ton dinarion anestrameno
Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

To Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε εργαστεί πολύ σκληρά για να βάλετε γερά θεμέλια στα εργασιακά σας. Τώρα όμως για κάποιο λόγο, ανησυχείτε ότι μπορεί να τα χάσετε όλα αυτά. 

Μπορεί ακόμα να αισθάνεστε απογοητευμένοι επειδή τα πράγματα δεν προχωρούν τόσο γρήγορα όσο περιμένατε, ενώ αντιθέτως καταβάλατε πολύ χρόνο και ενέργεια.

Αισθηματικά: Ο Τρελός ανεστραμμένος

TRELLOS ANESTRAMENOS
Ο Τρελός ανεστραμμένος

Ο Τρελός ανεστραμμένος μπορεί να υποδεικνύει ότι η φύση μιας σχέσης είναι πολύ ευμετάβλητη και αβέβαιη, με τον αυθορμητισμό που την διακατέχει. Μπορεί να είστε αβέβαιοι για το που η σχέση οδεύει και κατά πόσο η ασφάλεια εξαρτάτε από τον  σύντροφό σας. Μπορεί να είστε και οι δύο ριψοκίνδυνοι αλλά χρειάζετε  προσοχή για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των πράξεων σας. Αυτό μπορεί να φέρνει μαζί του τον ενθουσιασμό και την αγωνία,αλλά και την αίσθηση της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας.

Οικονομικά: Δύο των Ξιφών

DYO TON XIFON
Το Δύο των Ξιφών

To Δύο των Ξιφών  υποδηλώνει καταστάσεις για συμβιβασμό, παθητικότητα, τη διατήρηση της ισορροπίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτή η κάρτα σχετίζεται με το Αγγλικό ρητό ” From hand to mouth” δηλαδή ότι εισπράττω το ξοδεύω. Η παθητικότητα αυτής της κάρτας είναι προσωρινή και δεν θα είστε σε αυτή την κατάσταση για πάντα. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε ποιες είναι οι επιλογές σας, σε σχέση με το χρόνο  για ένα καλύτερο αύριο .

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ