Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Η Σελήνη

selini
Η Σελήνη

 

Η Σελήνη σας προτείνει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά πίσω από την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων γιατί δεν μπορεί να είναι αυτό που φαίνεται να είναι. Η εξαπάτηση μπορεί να σας περιβάλλει. Κάποιος μπορεί να είναι πολύ ευχάριστος και φιλικός προς το πρόσωπό σας, αλλά πίσω από την πλάτη σας να σας “θάβει” . Είναι η στιγμή που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε κανέναν. Μόνο τον εαυτό σας!

Η Σελήνη μπορεί να φωτίσει τους “φίλους” σας με ένα νέο φως και να σας φέρει σύγχυση ως προς το ποιόν μπορείτε να εμπιστευθείτε και αν έχετε φίλους ή όχι!

 Αισθηματικά: Το Τρία των Κυπέλλων

 

TO TRIA TON KYPELLON
Το Τρία των Κυπέλλων

Το Τρία των Κυπέλλων μπορεί να δείχνει έναν αρραβώνα ή γάμο. Είναι μια εποχή μεγάλης ανάπτυξης και ευτυχίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.Είναι ένα σημάδι ότι η σχέση σας βρίσκετε πραγματικά σε ανάπτυξη. Μπορεί να υπάρχει μια ανάγκη να μοιραστείτε αυτή τη χαρά με τους άλλους. Όπως ένα ζευγάρι που μπορεί να έχετε κάτι πολύ σημαντικό και συναρπαστικό για να γιορτάσει. Η εγκυμοσύνη είναι πρόδηλη από αυτή την κάρτα.

Το Τρία των Κυπέλλων μπορεί επίσης να δείχνει ότι εσείς και ο σύντροφός σας παρευρίσκεστε σε πολλές γιορτές αρραβώνων και γάμων φίλων σας. Σίγουρα θα το απολαύσετε. Αλλά να είστε προσεκτικοί.Να μην το παρακάνετε.

Όλη αυτή η κοινωνικοποίηση και η μέθη μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην δική σας σχέση.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

ippotis jifon anestrammenos
Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος υποδεικνύει ότι κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να σας ζητήσει να πληρώσετε πολύ περισσότερα για κάτι από αυτό που αξίζει.

Κάνετε σωστά την εργασία σας και μην επηρεάζεστε από τυχόν “γρήγορους ομιλητές.”

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ