Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Η Μεγάλη Ιέρεια

MEGALI IERIA
Η Μεγάλη Ιέρεια

H Μεγάλη Ιέρεια υποδηλώνει ότι αυτή είναι μια στιγμή για να στηριχθείτε στην διαίσθηση σας και την εσωτερική σας γνώση, αντί της λογικής. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας. Στα εργασιακά είναι πιθανή μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια νέα ευκαιρία για εργασία. Μπορείτε να καταλήξετε σε κάποια νέα συστήματα ή διαδικασίες που θα κάνουν τη ζωή στην εργασία σας απλούστερη και λιγότερη αγχωτική. Αγνοήστε τα κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας και οπωσδήποτε μεν εμπλακείτε σε αυτά

Αισθηματικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

to tria tvn rabdon anestrameno
Tο Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Στα αισθηματικά το  Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα θεμελιώδες ζήτημα: Της αδυναμίας του να ακολουθήσετε μαζί με τον σύντοφο σας τους μακροπρόθεσμους στόχους. Ο/η  σύντροφος σας, μπορεί να θέλει να ταξιδέψει για να επεκτείνει τους ορίζοντές του. Εσείς όμως είστε απρόθυμοι να το κάνετε αυτό, βάζοντας εμπόδιο στην πορεία του συνεργάτη σας. Αυτό γίνεται ένα σημαντικό ζήτημα για τη σχέση. Προκειμένου η σχέση να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα, πρέπει να το καταφέρετε από κοινού και να συμβιβαστείτε.

Οικονομικά: Το Επτά των Δηναρίων

epta ton dinarion
Το Επτά των Δηναρίων

Έχετε κάνει κάποιες προσπάθειες στα επαγγελματικά σας και ήρθε η ώρα της συγκομιδής. Για αρκετούς από εσάς ίσως τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιητικά όσο τα περιμένατε. Δώστε λίγο χρόνο για να συγκρίνετε την επένδυση με τα αποτελέσματα. Κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστείτε ή ακόμα και να το σκεφτείτε να πάρετε ένα δάνειο.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ