Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Οι Εραστές

erastes
Οι Εραστές

Οι Εραστές σήμερα υποδηλώνουν για εσάς ότι είναι μια καλή μέρα για να κάνετε επιλογές, να αναλάβετε ρίσκα, και να είστε ανέμελοι.

Οι Εραστές προαναγγέλλουν επίσης καλή είδηση ​​σχετικά με την επικοινωνία και τις προσωπικές αξίες.

Αν κάποιοι από εσάς αναζητάτε την απάντηση σε ένα συγκεκριμένο δίλημμα απλά εμπιστευτείτε τις δικές σας απόψεις.

Αισθηματικά: Το Άστρο

to astro
Το Άστρο

Καθώς τo Άστρο είναι η επόμενη κάρτα μετά τον Πύργο δείχνει ότι έχετε υπομείνει τις προκλήσεις της ζωής και  έχετε περάσει μια δύσκολη στιγμή, αλλά θα είστε πλέον ανοιχτοί στις νέες καταστάσεις που έρχονται  και την μεταμόρφωση. Η ικανότητά σας να αφήσετε πίσω τις όποιες βλαβερές αναμνήσεις ενισχύετε από την επαφή σας  με τον αληθινό εαυτό σας μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το μίσος, ο φθόνος, η πίκρα, και η εκδίκηση  είναι πλέον σκιά της ζωής σας καθώς εσείς παίρνετε θέση για την μελλοντική σας ευτυχία. Είστε  σε θέση να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να αγκαλιάσετε τις νέες ευκαιρίες!

Οικονομικά: Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο

PENTE TON RABDON ANESTRAMMENO
Το Πέντε των ράβδων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει για σήμερα μια αδυναμία να αντιμετωπίσετε τις μεταβαλλόμενες συνθήκες και παραλείποντας να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις . Ζητήστε συμβουλές και μην μεμψιμοιρείτε πια.

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο σας ζητά να δείξετε υπομονή καθώς η βελτίωση στα οικονομικά σας θα επικρατήσει. Μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα εξαρτάται από τους χειρισμούς σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ