Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά:Το Δέκα των Δηναρίων

deka dinarion
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων αντανακλά τη μονιμότητα και τη δημιουργία μιας μόνιμης βάσης για την μελλοντική επιτυχία. Είναι μια κάρτα δέσμευσης για ένα βιώσιμο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψιν, όχι μόνο τα βραχυπρόθεσμα οφέλη από μια συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και τα μακροπρόθεσμα.

Αναφερόμενοι στην επένδυση για τα μακροπρόθεσμα οφέλη να ξέρετε ότι θα πρέπει να έχετε μια συνετή προσέγγιση προκειμένου η επιτυχία σας να αντέξει στο χρόνο.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Δηναρίων

BALES TON DINARION
Ο Βαλές των Δηναρίων 

Ο Βαλές των Δηναρίων είναι μια κάρτα νεωτερισμού και αθωότητας. Eπομένως αυτό το είδος ενέργειας εφαρμόζεται σε σχέση με τα αισθηματικά σας τώρα. Υπάρχει ένα συνολικό επίπεδο αναζήτησης στο οποίο συμμετέχετε και μερικές φορές αισθάνεστε σαν να μην πηγαίνετε πουθενά. Νιώθετε σαν να μην σας καταλαβαίνει κανείς, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Ο Βαλές των Δηναρίων σας λέει να κάνετε ένα διάλειμμα. δεν πρέπει να είστε πάντα τόσο σοβαροί. Η επιδίωξη της αγάπης πρέπει να είναι διασκεδαστική. Όχι δραματική. Περάστε λίγο χρόνο παίζοντας με τους ανθρώπους που συναντάτε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Μην κάνετε γρήγορα μια σχέση και δεθείτε μαζί της.  Γνωρίστε τους νέους ανθρώπους πρώτα ως φίλους. Στην συνέχεια αποφασίστε.

Οικονομικά: Ο Διάβολος

o diavolos
Ο Διάβολος

Ο Διάβολος σε σχέση με τα οικονομικά μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν εθισμό στα τυχερά παιχνίδια. Υποδηλώνει επικίνδυνες συμπεριφορές και ρίσκα με στόχο τον γρήγορο πλουτισμό.

 Ο Διάβολος μπορεί να αντιπροσωπεύει τα ναρκωτικά και τους εμπόρους ναρκωτικών. Θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει κάποιον που παίρνει άλλο άτομο εθισμένο στα ναρκωτικά, ώστε να μπορούν να τον ελέγξουν.

 Γενικά ο Διάβολος στην Ταρώ  αντιπροσωπεύει εμμονές, ειδικά με τον υλισμό.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ