Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος

VALES XIFON ANESTRAMENOW
Ο Βαλές των ξιφών ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι σήμερα πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Κατά πάσα πιθανότητα τρίτα άτομα να επιχειρήσουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και φασαρίες. Τα άτομα αυτά μπορεί να παρουσιάζουν εαυτούς ότι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για την “πάρτη ” τους.

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς στερείστε φαντασίας ,επειδή βλέπετε ότι οι όποιες ελπίδες σας και επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται.

Αισθηματικά: Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

EPTA XIFON ANESTRAMMENO
Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι δεν θα πρέπει να αποδεχθείτε  ότι συμβαίνει σε σας. Πρέπει να αντιδράσετε αντί να προσπαθείτε να ξεφύγετε. Θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος, από στενόμυαλές πεποιθήσεις που λειτουργούν σαν ανασταλτικός παράγοντας.

Αν έχετε εμπλακεί σε μια εξωσυζυγική σχέση το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει μια αυξανόμενη απροθυμία να διατηρηθεί η παρωδία που έχει αυτό το είδος  σχέσης. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε  όλο και πιο άβολα με αυτή τη σχέση και θα προτιμούσατε  να το διαλύσετε.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ράβδων

OKTO RABDON
Το Οκτώ των Ράβδων

Το Οκτώ των  Ράβδων υποδηλώνει ότι παλιές επαφές ανανεώνονται και καινούριες εποικοδομητικές συζητήσεις θα ξεκινήσουν. Για ορισμένους από εσάς- ιδιαίτερά στον επαγγελματικό τομέα- κάποια σχέδια που ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα θαμμένα σε κάποιο συρτάρι επανέρχονται στην επιφάνεια.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ