Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο

PENTE TON RABDON ANESTRAMMENO
Το Πέντε των ράβδων ανεστραμμένο

Μερικές φορές, το Πέντε των Ράβδων, δείχνει μια προσωπική πάλη και σύγκρουση. Είτε για εξωτερικά είτε εσωτερικά ζητήματα. Θέματα που προκαλούν μεγάλη ένταση και σύγχυση σε εσάς. Αντικρουόμενες απόψεις μέσα σας, σχετικά με το πώς θα πρέπει να προσεγγίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις. Τα όποια  προβλήματα σας κάνουν αναποφάσιστους στο ποιά θα είναι η τελική στάση που πρέπει να κρατήσετε!

Μπορεί ακόμα να προσπαθείτε να δουλέψετε με την προσωπική σας άποψη ή ακόμα και να την επιβάλλετε σχετικά με επίμαχα ζητήματα. π.χ. κάποια  άμβλωση, θέμα μετανάστευσης  ή ακόμα το αν θα πρέπει να μείνετε ή να φύγετε από μια σχέση ή δουλειά. Ταυτόχρονα, άλλοι γύρω σας που έχουν επίσης  ισχυρές αλλά αντίθετες  απόψεις για το τι πρέπει να κάνετε δημιουργούν ένα τεράστιο μέγεθος συγκρούσεων, εντάσεων και διαφωνιών.

Αισθηματικά: Το Δέκα των Κυπέλλων

DEKA TON KYPELLON
To Δέκα των Κυπέλλων

Το Δέκα των Κυπέλλων δεν βασίζεται σε κάποιο γεγονός αλλά περισσότερο σε κάποιο όνειρο σας .Το όνειρό του τέλειου συντρόφου. Του ρομαντισμό σε μια σχέση. Θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά ντεμοντέ στους καιρούς που ζούμε σήμερα.  Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν ακόμα πολλοί νέοι και νέες  που ονειρεύονται να μεγαλώνουν, να παντρεύονται,  να αποκτούν παιδιά και να έχουν ένα τέλειο σπίτι. Μπορεί να έχετε μια εικόνα  μέσα στο μυαλό σας όσον αφορά  τον ιδανικό σύντροφο. Δεν υπάρχει κανένα λάθος πάνω σε  αυτό. Όλοι έχουμε τη δική μας ιδέα για το τι ψάχνουμε, και ένα όνειρο που θα θέλαμε  πολύ να γίνει πραγματικότητα. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε στο όνειρό μας, ή αν το όνειρο δεν λειτουργεί προς το δικό μας συμφέρον!

Οικονομικά: To Έξι των Ξιφών

EKSI XIFON
Έξι των Ξιφών

Το Έξι των Ξιφών υποδηλώνει ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τώρα κατευθύνεστε σε μια πολύ καλύτερη φάση της ζωής. Έχοντας υπομείνει ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο. ήρθε η ώρα για να πραγματοποιήσετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές.

Το Έξι των Ξιφών για ορισμένους από εσάς αναφέρετε στο γεγονός ότι υπάρχει η πιθανότητα μετάβασης σε άλλο μέρος ή ακόμα και πιθανότητα μετανάστευσης. Άλλοι από εσάς θα εστιάσετε την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη δουλειά. 

Το Έξι των  Ξιφών πάντα υποδεικνύει νέες προοπτικές και ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ