Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Ράβδων 

enia ton rabdon
Tο Εννέα των Ράβδων

Το Εννέα των Ράβδων  είναι σαν το ένα τελευταίο τεστ ή μια πρόκληση για να μπορέσετε να φτάσετε την τελική επιτυχία. Αισθάνεστε σαν να έχετε φτάσει στο τέλος μιας πάλης ,αλλά έχετε ακόμα αποθέματα  ικανότητας και αποφασιστικότητας . Είστε σε θέση ισχύος και μπορείτε να αντλείτε από άλλους κουράγιο. Στο τέλος με τις ικανότητές σας, θα επικρατήσετε. Μόλις ξεπεράσετε και το τελευταίο εμπόδιο, θα είστε εντελώς ελεύθεροι.

Αισθηματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

8 kypellon anestrameno
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Μπορεί να σκέφτεστε να αφήσετε μια κατάσταση που φαίνεται ότι δεν λειτουργεί πλέον.  Το γεγονός όμως ότι η κάρτα αυτή ήλθε ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε  και τονίζει την ανάγκη του να σκέφτεστε λίγο περισσότερο. Ειδικά στο αισθηματικό θέμα, δείχνει ότι νιώθετε δυστυχισμένοι, ότι θέλετε να ξεφύγετε αλλά δεν μπορείτε εξαιτίας τριτογενών παραγόντων. Π.χ. οικονομικοί παράγοντες , θέμα παιδιών, οι απόψεις τρίτων κ.ο.κ.

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων

EXI TON DHNARION
Το Έξι των Δηναρίων

Το Έξι των Δηναρίων είναι μια κάρτα όσον αφορά  την γενναιοδωρία. Μοιραστείτε ό, τι έχετε, καθώς υπάρχει πάντα κάποιος που χρειάζεται την βοήθειά σας. Το Έξι των Δηναρίων δεν αναφέρετε μόνο στον δημοσιονομικό τομέα .Αναφέρεται και στην γενναιοδωρία του να μοιραστείτε τις ιδέες σας , τις απόψεις σας τις γνώσεις σας και γενικότερα να μην διστάσετε να προσφέρετε και πνευματική στήριξη, σε όσους το χρειάζονται.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ