Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου τηρούνται οι απαραίτητοι όροι καλής συνεργασίας.

Ο Άσσος των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι θα αντιμετωπίσετε μια νέα αρχή ή μια πνευματική αφύπνιση για μια επικείμενη αλλαγή στην ζωή σας.

Ο Άσσος των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι οι οικονομικές υποθέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται . Νέες ευκαιρίες θα αρχίσουν να παρουσιάζονται.

Αισθηματικά: Εννέα των Ξιφών

Εννέα των Ξιφών

Το Εννέα των Ξιφών  σας λέει να εξετάσετε την κατάσταση πιο αντικειμενικά. Τότε ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο εσείς νομίζατε.

Το Εννέα των Ξιφών  σας περνάει το τελικό μήνυμα : Η ανησυχία και απελπισία είναι αυτά που κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντί να αναλώνεστε με αυτά, καιρός να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε.

Οικονομικά: Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει μια κατάσταση που τελικά δεν λειτουργεί για σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, αναγνωρίστε ότι δεν έχει σημασία το πόσο σκληρά προσπαθείτε γιατί ορισμένα από αυτά πιθανώς ποτέ δεν θα επιλυθούν.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ