Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Ο Πύργος

Ο Πύργος

Ο Πύργος υποδηλώνει σήμεραμια εμπειρία που κλονίζει τα θεμέλια της σημερινής αίσθησης ασφάλειας ή  και των  δυνάμεων σας  και έρχεται για να αμφισβητήσει κάποιες εδραιωμένες πεποιθήσεις, αντιλήψεις, στάσεις και συμπεριφορές σας. Μπορεί να είναι μια χρηματοοικονομική αποτυχία, προβλήματα ή απώλεια θέσης εργασίας. Εν πάση περιπτώσει, κάτι που διεισδύει στον πυρήνα της εσωτερικής ύπαρξής σας, σας επηρεάζει πνευματικά, ψυχικά και σωματικά. Συχνά είναι η  περιγραφή μιας μεγάλης αναταραχής, αναστάτωση, έκτακτης ανάγκης ή κρίσης, όπου αν και αρχικά παρουσιάζονται αρνητικές καταστάσεις από τον απόηχο ενός τέτοιου γεγονότος οι θετικές εξελίξεις θα φανούν πολύ αργότερα.

Αισθηματικά: Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας

Στον αισθηματικό τομέα ο Αυτοκράτορας υποδηλώνει ένα άτομο που προσφέρει σταθερότητα από την μία και τρυφερότητα από την άλλη. Ενίοτε αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει μία παράλληλη σχέση καθώς τα χρόνια του γάμου και τα κοινά συμφέροντα έχουν παγώσει τα συναισθήματα!

Αν είστε αντιμέτωποι με δύσκολες επιλογές, να ξέρετε ότι αν μπορείτε να κυριαρχήσετε επί του εαυτού σας, στη συνέχεια, θα είναι πολύ μικρή η δυσκολία του να κυριαρχήσετε επάνω σε τρίτους.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει  μια εργασία που προσφέρει κακή οικονομική προοπτική. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι είστε  έτοιμοι να φύγετε ή έχετε ήδη φύγει από μια θέση εργασίας. Μπορεί να ήταν υψηλού επιπέδου και να εργαζόσασταν  σκληρά, αλλά να πληρωνόσασταν  πολύ λίγο για αυτό που κάνατε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην έχετε τα απαραίτητα προσόντα για να προσγειωθείτε στη δουλειά των ονείρων σας. Μπορεί να έχετε μεγάλα σχέδια και φιλοδοξίες, αλλά μπορεί να μην υπάρχουν αρκετά χρήματα για να ακολουθήσει ένα νέο έργο ή την επιχείρηση.

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος συχνά τονίζει δόλιες ή σκιερές επιχειρηματικές συμφωνίες. Για αυτό έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά μην τυχόν εμπλακείτε  σε παραποιήσεις λογαριασμών.

Ίσως πάλι κάποιοι από εσάς  δεν έχετε ταμείο έκτακτης ανάγκης όταν οι καιροί θα  είναι δύσκολοι.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ