Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το Τέσσερα των Δηναρίων σας συνιστά στον επαγγελματικό τομέα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με το ποιος βρίσκεται γύρω από την εργασία σας αυτή τη στιγμή.

Το Τέσσερα των Δηναρίων σας συνιστά να κρατήσετε ένα μυστικό σχέδιο ή να βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι δεν παίρνουν τις ιδέες σας για να τις χρησιμοποιήσουν ως δικές τους τους.

Το Τέσσερα των Δηναρίων σας λέει ότι αν θέλετε να καλύψετε τα νώτα σας στο χώρο εργασίας να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την πίστωση χρόνου που πρέπει.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Δηναρίων

Εννέα των Δηναρίων
Το Εννέα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι σε μία σχέση ή γνωριμία αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και θετική φυσική αλλαγή.
Το Εννέα των Δηναρίων  είναι μία ζωντανή κάρτα με εκπληκτική ενέργεια. Τώρα είναι η ώρα να καλλιεργήσετε τις σχέσεις όλων των ειδών με σκοπό να αποφέρουν τους καρπούς που ελπίζετε. 
Το Εννέα των Δηναρίων  σας λέει ότι συχνά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας. Μερικές φορές, όταν τα πράγματα είναι σκούρα, είναι εύκολο να επικεντρωθείτε στα αρνητικά και να αγνοήσετε αυτό που ήδη έχετε.

Οικονομικά: Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Eννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ράβδων σε ανεστραμμένη θέση υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν τεράστια προβλήματα και δεν ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο να τα διαχειριστείτε

Κάποιοι από εσάς εξαιρετικά κουρασμένοι -ψυχολογικά- αποφασίζετε ότι δεν αξίζει να κοιτάξετε κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό σας

Το Εννέα των Ράβδων σας εφιστά την προσοχή σας επάνω σε θέματα υγείας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ