Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια αγχωτική εργασία και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να φύγετε.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι, μπορεί να είναι όλα ιδέα σας καθώς φοβάστε την αλλαγή και την μεταρρύθμιση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείτε να σκεφτείτε σωστά ή θετικά.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι μια προσωρινή λύση σε ένα πρόβλημα θα βρεθεί και θα χρησιμοποιηθεί.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Η κάρτα του Βασιλιά των Ξιφών δείχνει ότι είστε συνδεδεμένοι στη σχέση σας, τόσο διανοητικά και πνευματικά. Η σχέση σας είναι αυτή που διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντές και σας κάνει να σκεφτείτε. Είναι μια υγιή και συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση … ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι.

Αν είστε σε μια κακή σχέση και υπάρχει στασιμότητα, ο Βασιλιάς των Ξιφών σας καλεί να αναρωτηθείτε με ποιους τρόπους παραβίασαν τα όριά σας και σφετερίστηκαν τη σχέση.Μερικές φορές αυτή η κάρτα καταλήγει ως μια προειδοποίηση κατάθλιψης είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, αν είστε γυναίκα, ή τον εαυτό σας αν είστε άνδρας.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων υποδηλώνει ότι θέλετε να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό. Κάτι που κανείς άλλος δεν το έχει προσπαθήσει, αλλά έχετε μια φοβία για το αν πραγματικά θα λειτουργήσει.

Ο Βαλές των Ράβδων φέρνει τη διασκέδαση και την περιπέτεια στη ζωή σας. ειδικά μετά από μια βαρετή περίοδο ή μόλις φτάσετε στο τέλος ενός δύσκολου και αγχωτικού κύκλου ζωής. Μιλά για νέα ελπίδα, αναζωογόνηση και μια αισιόδοξη προοπτική για τη ζωή. Το ενδιαφέρον σας για τη ζωή έχει ανανεωθεί και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μπορεί να ξεκινάτε συναρπαστικά ταξίδια, να ξεκινάτε μια νέα σχέση, να μαθαίνετε μια νέα δουλειά ή να παρακολουθείτε  ένα πρόγραμμα σπουδών.  Έχετε κάνει τώρα ένα σημαντικό βήμα πρός τα εμπρός. Άλλοι το παρατηρούν και δεν μπορούν παρά να είναι περίεργοι για το τι συμβαίνει μαζί σας. Ξαφνικά υπάρχουν δυνατότητες στη ζωή σας και είστε ελεύθεροι να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας έρχεται.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ