Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

VASILIAS KYPELLON ANESTRAMMEBOS
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος μπορεί να επισημαίνει έναν παλαιότερο άτομο στον εργασιακό σας χώρο που αν και δεν έχει τις δικές σας γνώσεις παίζει σημαντικό ρόλο στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μπορεί να είναι ένα διπρόσωπο άτομο γιατί έχει τον φόβο ότι κάποια στιγμή θα πάρετε την θέση του. Μπορεί να σας υποβιβάζει ή κα να σας προσβάλλει. Μην δίνετε σημασία. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε, αλλά συνειδητοποιήστε ότι η δουλειά σας δεν είναι όλη σας η ζωή και μάθετε ότι μερικοί άνθρωποι που αντιπροσωπεύονται από αυτόν τον ανεστραμμένο Βασιλιά απλά δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα. 

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

tessera ton rabdon anestrammeno
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αυτήν την στιγμή μπορεί να βρίσκεστε σε ένα όχι ευχάριστο περιβάλλον όπου κυριαρχούν έντονα ανταγωνιστικά συμφέροντα ή ότι μπορεί να βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει καταντήσει πολύ κουραστική για εσάς.

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει  ότι  σύντομα θα υπάρξουν άνθρωποι ή γεγονότα που θα έρθουν να φωτίσουν την δική σας ζωή.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Ξιφών

tessera xifon
Το Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών  είναι ένα σημάδι ότι μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε. Σταματήστε τις όποιες άμυνες σας   και φροντίστε να  πάρετε  μια ανάσα από το χάος που σας περιβάλλει. Προς το παρόν συνάψτε  μια εκεχειρία. Έχετε όμως  κατά νου ότι μια εκεχειρία και ειρήνη δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Το Τέσσερα των Ξιφών  αποτελεί μια εγγύηση ότι μπορείτε να μείνετε  ήρεμοι και ήσυχοι για ένα μικρό χρονικό διάστημα αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία πρόκληση του να επιστρέψετε στις μάχες σας  το συντομότερο και να  είστε έτοιμοι να  αντιμετωπίσετε τους όποιους εχθρούς σας γιατί η μάχη  δεν έχει τελειώσει και υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ