Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Η Εγκράτεια

egkrateia
Η Εγκράτεια

Η κάρτα Εγκράτεια  αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι έχετε ένα  σαφές, μακροπρόθεσμο όραμα για το τι θέλετε να επιτύχετε. Δεν πρέπει να βιάζεστε αλλά να παίρνετε το χρόνο σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη δουλειά που μπορείτε. Αυτή η κάρτα αντανακλά επίσης κλάση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ό, τι κάνετε και αποδεικνύει ότι μπορείτε να μαθαίνετε πολλά για το ταξίδι σας. Είστε σε ειρήνη με αυτό που κάνετε και όλα θα αρχίσουν να έρχονται πολύ καλά. Έχετε μια πολύ ισορροπημένη προοπτική για τις όποιες  καταστάσεις αυτή τη στιγμή και θα είστε σε πολύ καλή θέση για να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Αισθηματικά: Ο Τρελός

Ο TRELOS
Ο Τρελός

Σε πολλές περιπτώσεις Τρελός μπορεί να αντιπροσωπεύει μια επιλογή ζωτικής σημασίας που πρέπει να γίνει. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που είναι διαθέσιμες και η δική σας επιλογή πρέπει να γίνει στο τώρα με σύνεση. Αν είστε αντιμέτωποι με μια απόφαση ή αμφιβάλετε για κάτι , ο Τρελός σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στον εαυτό σου και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Δεν έχει σημασία πόσο τρελοί ή ανόητοι μπορεί να φαίνεστε εξαιτίας των παρορμήσεων σας . Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει πραγματικά να «πιστέψετε» !

Οικονομικά: To Tρία των Ράβδων

to ria ton rabdon
Το Τρία των Ράβδων

Το Τρία των Ράβδων δείχνει πως σε ότι έχετε εργαστεί τα πράγματα αρχίζουν να απογειώνονται και τα αποτελέσματα να φαίνονται. Το μέλλον φαίνεται λαμπρό και ρόδινο από το σημείο όπου στέκεστε.

Το Τρία των Ράβδων  φέρνει μαζί του μια αίσθηση της προσωπικής δύναμης. Είναι ένας χρόνος από υπέροχη προσωπική ανάπτυξη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ