Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Θάνατος

o thanatos
Ο Θάνατος

Στην Ταρω, όπως & στην πραγματικότητα, ο Θάνατος δεν  είναι τίποτα περισσότερο από μια μετάβαση στο επόμενο επίπεδο της ζωής. Είτε πιστεύετε ότι η ψυχή πηγαίνει στον ουρανό ή πίσω στη Γη για να μετενσαρκωθεί, το γεγονός είναι ότι η ψυχή ζει. Το κερί σβήνει, αλλά μόνο και μόνο επειδή η ημέρα έχει έρθει. Το ποτάμι που φαίνεται σε πολλές εκδόσεις της κάρτας θάνατος είναι ένα σύμβολο, που δείχνει ότι η ζωή θα συνεχιστεί. Δεν έχει σημασία ότι συμβαίνουν καταστροφικά πράγματα. Ο κύκλος του νερού είναι  αέναος. Ρέει στο ποτάμι και πάλι. Τίποτα δεν έχει καταστραφεί, γιατί τίποτα δεν μπορεί να καταστραφεί – δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο μεταμόρφωση.

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Δηναρίων

1 ton dinarion
Ο Άσσος των Δηναρίων

Από αισθηματικής πλευράς ο Άσσος των Δηναρίων υποδηλώνει ότι αν είστε σε σχέση, μπορεί σύντομα να υπάρξουν καλύτερες καταστάσεις. Σε περίπτωση χωρισμού, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις. Αν είστε μόνοι αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βγείτε έξω και να συναντήσετε κάτι νέο. Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι πολύ ελπιδοφόρο από την άποψη της αγάπης.  Σκεφτείτε θετικά!

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

exi dinarion anestrammeno
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς παρά το  γεγονός ότι έχετε μεγάλα και δυσβάχτα χρέη.  Δεν μπορείτε να δείτε τη γενναιοδωρία τρίτων απέναντι σας, αλλά ούτε και  την ικανότητα που έχετε κάποιοι από εσάς να είσαστε γενναιόδωροι με τους άλλους. Ανοίξτε τα μάτια σας και να συνειδητοποιήσετε ότι αν δεν αποδεχτείτε  τη βοήθεια που σας δίνεται είναι σαν να βάζετε τα χέρια σας και να βγάζετε τα μάτια σας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ