Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

H DIKAIOSYNH ANESTRAMMENH
Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Ενδεχομένως να υπάρξουν σήμερα ανέντιμες καταστάσεις εις βάρος σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν τις αποφάσεις σας δια μέσου προκαταλήψεων. Άλλοι πάλι από εσάς  δεν θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας καθώς θα αρνηθείτε τα πραγματικά κίνητρα των πράξεων σας. Κάποιοι από εσάς είστε βυθισμένοι σε περίπλοκα νομικά προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση η παρουσία ενός έξυπνου ατόμου και με διαφορετικές αντιλήψεις και ευελιξία μπορεί να σας υποδείξει τον δρόμο ή τον τρόπο μιας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

o ierophantis anestramennos
Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι νοιώθετε πιεσμένοι από τη δομή και τους κανόνες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εξ αιτίας αυτού αρκετοί από εσάς μπορεί να έχετε χάσει την ευελιξία σας. Έχετε μια ισχυρή επιθυμία να αντισταθείτε και να απελευθερωθείτε από τους όποιους συμβατικούς όρους και κανόνες.  Αντιμετωπίζετε τον πειρασμό, να κινηθείτε με ανορθόδοξους τρόπους για τον χαρακτήρα σας.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

ippotis ton kypelon
Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Ιππότης των κυπέλλων αποκαλύπτει ότι πρέπει να εξετάσετε όλες τις προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα για να είστε σε θέση, να εξετάσετε όλα τα πιθανά λάθη που μπορεί  να σας συμβούν σήμερα. Η επιθυμία σας για χρήμα σας τραβά σε κάποια πρόταση που σας έχι γίνει; Πολλά σενάρια είναι πιθανά να συμβούν αλλά οι ατέλειες συνήθως είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστούν. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ