Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΝ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟ
Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Σε θέματα καριέρας το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει μια ομάδα η οποία δεν συνεργάζεται. Δουλειά που κάποτε άφηνε ένα αίσθημα πληρότητας τώρα φαίνεται κουραστική ή αδιάφορη. Μια ευτυχισμένη ατμόσφαιρα οικογενειακής εργασίας μπορεί να έχει διαταραχθεί λόγω αναχώρησης  φιλικών συναδέλφων εργασίας ή της άφιξης νέων. Ενδέχεται να υπάρξουν διαμάχες ή διαφωνίες στο χώρο εργασίας.

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι για ορισμένους από εσάς, η δουλειά των ονείρων σας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Απογοητευτήκατε. Μπορεί κάποιοι να σας υποσχέθηκαν πολλά και τώρα διαπιστώνετε ότι η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική.

Αισθηματικά: Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο

7 ΚΥPELLON ANESTRAMENO
To Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας λέει σήμερα πως διακατέχεστε από μία αρνητικότητα. Δεν θέλετε να κάνετε τον κόπο να σκεφτείτε, τι πραγματικά θέλετε για να είστε ικανοποιημένοι. Δεν έχετε βρει τι πραγματικά σας κάνει χαρούμενους. Αντίθετα σπαταλάτε τον χρόνο σας χωρίς να σας γεμίζουν αυτά που κάνετε. Αν συνεχιστούν αυτές οι αόριστες συνήθειες, κάποια στιγμή θα καταρρεύσετε και θα απελπιστείτε. Γνωρίζετε ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξει η κατάσταση και ότι είστε σε θέση να το κάνετε. Δείξτε λίγο πυγμή και αποφασιστικότητα και θα το πετύχετε.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Ράβδων

ASSOS TON RABDON
Ο Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων  απεικονίζει την  αισιοδοξία και την ελπίδα, οπότε η σημερινή ημέρα δεν μπορεί παρά να είναι πολύ όμορφη. Θα αισθάνεστε  αρκετά δραστήριοι και θετικοί σε σημείο που να θέλετε διακαώς να δημιουργήσετε νέα ξεκινήματα και να είστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι για αυτά. Θα υπάρχει προθυμία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μια ρουτίνα μπορεί να μετατραπεί σε μια σειρά ευκαιριών. Επίσης θα έχετε πολύ καλή έκβαση σε οικονομικές υποθέσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ