Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Το Έξι των Ράβδων

exi ton rabdon
Το Έξι των Ράβδων

Το Έξι των Ράβδων σχετίζετε με την επιτυχία, την νίκη και την δημόσια αναγνώριση. Δεν  έχετε πετύχει απλά τους στόχους σας. Τώρα μπορείτε τώρα να αναγνωριστείτε δημοσίως για τις προσπάθειές σας και τα αποτελέσματά σας. Μπορεί να έχετε λάβει- ή να περιμένετε να λάβετε- πρόσφατα κάποιο βραβείο. Μια δημόσια αναγνώριση, έναν έπαινο για την εργασία σας. Αυτό εμπνέει ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης μέσα σας και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων

vasilisa ton rabdon
Η Βασίλισσα των Ράβδων

Η Βασίλισσα των Ράβδων είναι συχνά μια γυναίκα που έχει βιώσει συγκρούσεις και τραύματα, και έχει μάθει από αυτά. Είναι συνήθως ανεξάρτητη, ειλικρινής και αυτόνομη. Ως φίλος είναι πιστός και ειλικρινής.

Η Βασίλισσα των Ράβδων σας παρουσιάζει σαν ένα αρκετά κυρίαρχο άτομο, αυτάρκες και με αυτοπεποίθηση που δεν θέλετε να εξαρτιέστε από κανέναν

Οικονομικά: Το Τρία των Κυπέλλων

TO TRIA TON KYPELLON
Το Τρία των Κυπέλλων

Το Τρία των Κυπέλλων δείχνει το τέλος  προβλημάτων  που αρκετοί από εσάς  έχετε βιώσει, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονταν με τις αλληλεπιδράσεις τρίτων. Μια συμβιβαστική λύση θα βρεθεί σε θέματα που σας απασχολούν πράγμα που θα σας επιτρέψει να ενταχθείτε σε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον. Μπορείτε να διευκολύνετε αυτή τη διαδικασία, επιφέροντας θετικές αλλαγές μέσα σας και στην αλλαγή στάσης σας και τον τρόπο που αντιδράτε  με ό, τι συμβαίνει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ