Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

pente dinarion anestrameno
Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς περιπλανηθήκατε στο παρελθόν και κάνατε κινήσεις που δεν έπρεπε! Τώρα αναγνωρίζοντας τα λάθη σας είστε διατεθειμένοι να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και κυρίως στα οικονομικά .Ορισμένοι από εσάς το έχετε ήδη πετύχει καθώς έχει αρχίσει να φαίνεται «φως στην άκρη του τούνελ”! Hαλήθεια είναι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και να μην το βάζετε κάτω, ούτε να επηρεάζεστε από τρίτους. Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών

o ippothw topn jifon
Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των Ξιφών επισημαίνει ότι η σωματική, συναισθηματική και πνευματική σας ενέργεια είναι στο αποκορύφωμα.

Αν είστε σε αναμονή για ειδήσεις από κάποιον ή κάτι, είναι πιθανό να έχετε θετικές εξελίξεις. Μπορεί να ολοκληρωθούν καταστάσεις που παρέμειναν στον αέρα. Μπορεί κυριολεκτικά  να είστε έτοιμοι να τα  σαρώσετε όλα ανεξαρτήτως του αν είστε άνδρας ή γυναίκα. Αν βρίσκεστε δεσμευμένοι σε μια σχέση, είστε έτοιμοι να την κάνετε βαθύτερη και πιο ικανοποιητική. Αν ψάχνετε για αγάπη, για να μπορέσετε να έχετε κάποια επαφή με άλλους ανθρώπους αφήστε την πόρτα ανοιχτή .

Οικονομικά: Το Επτά των Ράβδων

efta ton ravdon
Το Επτά των Ράβδων

Το Επτά των Ράβδων επισημαίνει ότι ειδικά σήμερα θα δέχεστε συνεχώς κρίσεις και προκλήσεις για τη θέση, το κύρος σας και τον τρόπο που χειρίζεστε τα γεγονότα και τις υποθέσεις σας. Οπότε θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με κάθε κόστος. Αυτό απαιτεί θάρρος και επιμονή, όμως έχετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ανταπεξέλθετε. Στην ουσία δεν χρωστάτε να απολογηθείτε σε κανέναν, αλλά η θέση σας το επιβάλλει. Θα πρέπει να δείτε τον εαυτό σας σαν μαχητή που θα υπερασπιστεί τα κεκτημένα του και τα δικαιώματά του μέχρι τέλους.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ