Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Ο Τροχός ανεστραμμένος

troxos ths tyxhs anestrammenos
O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας. Υπήρξαν γεγονότα που σας ταλαιπώρησαν, δυσκολεύοντας την όλη πορεία σας.

Πολλές φορές ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος  δείχνει ότι υπάρχουν αρνητικές δυνάμεις που δεν είναι στις δυνατότητές σας να τις ελέγξετε. Αυτό σας κάνει να νοιώθετε αβοήθητοι και ανίσχυροι.

Η κακοτυχία που αντιμετωπίζετε μπορεί επίσης να προέρχεται από  αυθόρμητες αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν. Αναλογιστείτε τι ενέργειες κάνατε και κατά πόσο αυτές μπορεί να συνέβαλαν στις παρούσες συνθήκες σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να τις εξομαλύνετε.

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

o ipotis ton rabdon
Ο Ιππότης των Ράβδων

Οι Ιππότες συχνά είναι φορείς μηνυμάτων, και στον Ιππότη των Ράβδων , τα μηνύματα είναι πιθανό να είναι θετικά και να σχετίζονται τόσο με την εργασία όσο και με τα αισθηματικά. Στην τελευταία περίπτωση μπορεί να συναντήσετε κάποιο νέο άτομο είτε μέσα  από τη δουλειά σας ή μέσω κάποιου κοινωνικού γεγονότος. Αν είστε ήδη σε σχέση συνειδητοποιήστε ότι η επικοινωνία ανάμεσα σας μπορεί να είναι το κλειδί. Βρείτε περισσότερο χρόνο να μιλάτε ό ένας στον άλλο . Αυτό θα βελτιώσει τα συναισθήματά σας σε μεγάλο βαθμό.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων σήμερα στην ανάγνωση σας, δείχνει ότι είναι πιθανό να βιώνετε μια κούραση ή απογοήτευση στις υλικές υποθέσεις.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων αναγνωρίζει ότι υπάρχει έλλειψη προοπτικής σε σχέση με τα υλικά αγαθά και όσα συμβαίνουν σε σχέση με αυτά. Ο νεαρός άνδρας, που απεικονίζεται στην κάρτα, κάθεται κάτω από ένα δέντρο. To δέντρο υποδηλώνει όλα τα υλικά αγαθά  στη ζωή του. Νιώθει παραγνωρισμένος, αδύναμος και άδειος. Μπροστά του βρίσκονται τρία γεμάτα φλιτζάνια που ο ίδιος δεν τα παρατηρεί  και το τέταρτο από πάνω του το αγνοεί.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ