Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

ippothw dhnarion anestramennos
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Σαν άτομο, ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να αντανακλά κάποιον που είναι  υπερβολικά συντηρητικός και αντιστέκεται στην αλλαγή. Μπορεί να προτιμάτε να μείνετε  μόνοι στο σπίτι, ενώ άλλοι είναι έξω. Εάν συμβαίνει αυτό ή έχετε απομονώσει τον εαυτό σας ή  έχετε χάσει  το ενδιαφέρον των φίλων σας. Προσπαθήστε να βγείτε λίγο και φανείτε  ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να δείξει ότι γίνεστε τελειομανής στον τρόπο με τον οποίο  κάνετε  την εργασία σας. Μπορεί να είναι επικριτικοί με άλλους που δεν μοιράζονται την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως και μπορεί γρήγορα να απογοητευτείτε  όταν το έργο τους δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα δικά σας. Ενώ η σκληρή δουλειά σας είναι ευπρόσδεκτη, δεν θέλετε να χάσετε την υποστήριξη των άλλων και μπορεί να χρειαστεί να είναι πιο ευέλικτη η προσέγγισή σας.

Αισθηματικά: Ο Μάγος

MAGOS
Ο Μάγος

Εάν ψάχνετε  για ένα νέο ειδύλλιο, αυτή είναι η στιγμή που πιθανό να συναντήσετε κάτι νέο. Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, η σχέση είναι πολύ πιθανό να ανέλθει σε νέα, υψηλότερα επίπεδα δέσμευσης και απόλαυσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να “βγείτε να διασκεδάσετε  και να συναντηθείτε σαν  άνθρωποι.”

Οικονομικά: To Tέσσερα των Ξιφών

tessera xifon
Το Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών δείχνει μια περίοδο ανάπαυσης και αποκατάστασης μετά από μια περίοδο προκλήσεων- με την υπόσχεση ότι όταν θα ανακάμψετε-και μετά από  λίγο θα μπορέσετε  να επιστρέψετε ξανά στον αγώνα . Εν τω μεταξύ, το Τέσσερα των Ξιφών σας παροτρύνει – για να μείνετε σιωπηλοί και ανενεργοί. Αυτή είναι η στιγμή να δημιουργήσετε ψυχική δύναμη . Διαλογιστείτε και περάστε το χρόνο σας σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για διαλογισμό

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ