Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Το Eννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Eννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Eννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  δείχνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να νοιώθετε ότι περιτριγυρίζεστε από αξεπέραστες ευθύνες ή την έλλειψη υποστήριξης των γύρω σας. Μπορεί επίσης να λείπουν οι απαραίτητοι πόροι σε οικονομικά θέματα ή στενά περιθώρια χρόνου, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις.

Το Eννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  υποδηλώνει τον φόβο ανάληψης καθηκόντων λόγω του ότι οι ευθύνες σας θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες.

Αισθηματικά: To Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

TRIA XIFON ANESTRAMMENO
To Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

To Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε εμπλακεί σε ένα  τρίγωνο αγάπης. Παρόλα αυτά δεν κάνετε καμμιά προσπάθεια για να απελευθερωθείτε από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Αντίθετα, το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο μπορούν να υποδεικνύει μια άσκοπη αυτο-θυσία εξαιτίας μιας ερωτικής σχέσης.

Τέλος το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα συναισθηματικά μια ανάρρωση που έρχεται σιγά-σιγά.

Οικονομικά: H Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

H DIKAIOSYNH ANESTRAMMENH
Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Ενδεχομένως να υπάρξουν σήμερα ανέντιμες καταστάσεις εις βάρος σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν τις αποφάσεις σας δια μέσου προκαταλήψεων. Άλλοι πάλι από εσάς  δεν θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας καθώς θα αρνηθείτε τα πραγματικά κίνητρα των πράξεων σας. Κάποιοι από εσάς είστε βυθισμένοι σε περίπλοκα νομικά προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση η παρουσία ενός έξυπνου ατόμου και με διαφορετικές αντιλήψεις και ευελιξία μπορεί να σας υποδείξει τον δρόμο ή τον τρόπο μιας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ