Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά : Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

ippotis jifon anestrammenos
Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος
 Ο Ιππότης των ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς αναζητάτε την αλήθεια σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. 

Ο Ιππότης των ξιφών ανεστραμμένος  είναι ένα  είδος ενέργειας που επιφέρει  αλλαγές, που όμως συνοδεύονται  συχνά από συγκρούσεις.

Αισθηματικά: Ο Ήλιος ανεστραμμένος

o ilios anestrammenos
Ο Ήλιος ανεστραμμένος

Ο Ήλιος ανεστραμμένος δείχνει ότι μπορεί να έχετε βιώσει αποτυχίες που έχουν πλήξει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας και ίσως έχετε οδηγηθεί στην ερώτηση αν μπορείτε πραγματικά να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Μπορεί να είναι ένα αίσθημα κατάθλιψης.  Μπορεί να είστε απρόθυμοι να προχωρήσετε και δεν μπορείτε πλέον να απολαύσετε αυτό που κάνετε.

Οικονομικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα αυτή παραδοσιακά ονομάζεται η κάρτα της Δικαιοσύνης, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μετονομασθεί σε ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉ. Αυτή η μετονομασία  αντανακλά μία από τις βαθύτερες πτυχές της, πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα καλύπτει -την  απαίτηση για μια συνεχή αξιολόγηση και  εξισορρόπηση που μας ανοίγει την  πόρτα προς μια πνευματική ανάπτυξη.

Έτσι, σήμερα που  η κάρτα ημέρας για εσάς είναι η Δικαιοσύνη-Προσαρμογή, θα πρέπει να προβείτε σε απολογισμό του εαυτού μας. Ρίξτε μια ματιά σε συνήθη ή ασυνήθη συμπεριφορά, και αποφασίστε κατά πόσον είναι κατάλληλες οι τρέχουσες καταστάσεις σε σχέση με την συμπεριφορά σας!

Μερικές φορές όταν  ένα πράγμα  ή μια ιδέα γίνονται ξεπερασμένα, και χάνουν τις αξίες τους τα αλλάζουμε και προσπαθούμε να βρούμε νέες  πιο κατάλληλες ή εναλλακτικές λύσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ