Τοξότης  (23/11-21/12)

 Επαγγελματικά : Η Σελήνη ανεστραμμένη

SELINI ANESRTRAMENH
Η Σελήνη ανεστραμμένη

 

Η Σελήνη ανεστραμμένη δείχνει μια θεμελιώδη δυστυχία  στην παρούσα κατάστασή σας. Επίσης και σύγχυση για το τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε και τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Μπορεί να είναι το γεγονός  ότι πιστεύετε, ότι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας είναι ανέφικτο ή μη ρεαλιστικό. Μπορεί ακόμα με τις εμπειρίες του παρελθόντος στη ζωή σας, να έχετε την πεποίθηση ότι είστε κολλημένοι σε παλιές καταστάσεις και είναι πολύ αργά για να αλλάξετε τώρα.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

VASILIAS KYPELLON ANESTRAMMEBOS
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

 

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει μια ώριμη σχέση αγάπης, ένα συναισθηματικό άτομο, που έχει αφήσει τα συναισθήματά του να  τον ελέγχουν .

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων ανεστραμμένος μπορεί να εξαρτάται πάρα πολύ από τους άλλους και να βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων.

Σήμερα κάποιοι από εσάς μπορεί να πέσετε σε διάφορες μορφές φυγής  προκειμένου να ξεπεράσει  το συναισθηματικό πόνο.

Οικονομικά: Το Πέντε των Δηναρίων

PENTE TVN DHNARION
Πέντε των Δηναρίων

 

Το Πέντε των δηναρίων υποδηλώνει ότι αργά αλλά σταθερά, αρχίζετε να παίρνετε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο. Τα χρέη σας θα αρχίσουν να μειώνονται και οι λογαριασμοί σας να πληρώνονται στην ώρα τους.

Το Πέντε των δηναρίων υποδηλώνει ότι τα όποια βάρη αρχίζουν να γίνονται ελαφρότερα και εσείς αρχίζετε να αισθάνεστε ότι μπορείτε σιγά-σιγά να σταθείτε στα πόδια σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ