Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Τέσσερα Ράβδων ανεστραμμένο

tessera ton rabdon anestrammeno
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των  Ράβδων ανεστραμμένο αντανακλά το γεγονός ότι θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες μέσα από μια μεταβατική περίοδο, όπου υπάρχει μικρή σταθερότητα και ασφάλεια.

Το Τέσσερα των  Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί να βιώνετε πολλές αλλαγές. Μπορεί να είναι μια αλλαγή εργασίας, μετακόμιση ή να βγαίνετε από μία σχέση. Ενώ ξέρετε ότι αυτή είναι μια σημαντική μεταβατική περίοδος, για αρκετούς από εσάς φαίνεται ενοχλητική καθώς νιώθετε εκτός ισορροπίας και αβέβαιοι για το μέλλον σας.

Αισθηματικά: Επτά των Ξιφών

EPTA TON XIFON
Το Επτά των Ξιφών

Το Επτά των Ξιφών είναι μια πολύ αρνητική κάρτα για να πάρετε σε θέματα αγάπης. Υποδηλώνει ότι υπάρχει εξαπάτηση εκ μέρους του συντρόφου σας. Μπορεί να υπάρχει απροθυμία από το σύντροφο σας να σας δοθεί ερωτικά. Υπάρχουν υποψίες ότι παίζει κάτι άλλο. Αλλά δεν έχετε αποδείξεις. Έτσι ψάχνετε για ενδείξεις. 

Το Επτά των Ξιφών  σας λέει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω από άτομα που σας φλερτάρουν αυτήν την περίοδο. Το Επτά των Ξιφών  είναι η κάρτα του σολίστ. Η κάρτα του μοναχικού λύκου. Να είστε πολύ προσεκτικοί.

Οικονομικά: Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

3cypella anestrammena
Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

To Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο σε θέματα οικονομικά σημαίνουν την αρχή μιας οικονομικής δυσπραγίας. Μπορεί να μην υπάρχει ρευστότητα σε οικονομικές συνεργασίες ή ακόμα και να προκύψει κάποια παγιοποίηση σε επιχειρηματικές συνεργασίες.

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να σας υποδεικνύει να εξετάσετε άλλες επιλογές καθώς καταστάσεις ή συμφέροντα του παρελθόντος δεν είναι πλέον σε ισχύ!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ