Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Δέκα των Κυπέλλων

DEKA TON KYPELLON
To Δέκα των Κυπέλλων

Ο αριθμός 10 αποτελείται από: 1 (ένα νέο ξεκίνημα είναι έτοιμο για βλάστηση) + 0 (το σημείο έναρξης του ταξιδιού σας όταν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι και να αφήσετε πίσω τους όλους τους περιορισμούς επειδή εμπιστεύεστε μια υψηλότερη ισχύ) = 1 νέα αρχή).

Το Δέκα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι ίσως είστε στα πρόθυρα του να κερδίσετε περισσότερα χρήματα επειδή συνδέεστε με σωστή επαγγελματική σχέση ή μόλις ξεκινήσατε μια νέα δουλειά που σας δίνει μια καλύτερη εικόνα για οικονομική επιτυχία.

Αισθηματικά: Οκτώ των Ράβδων

OKTO RABDON
Το Οκτώ των Ράβδων

Το Οκτώ των Ράβδων μπορεί να σημαίνει ότι δίνετε πάρα πολύ από την ενέργειά σας για να πραγματοποιήσετε μία σχέση ή για να κάνετε ευτυχισμένο τον σύντροφό σας. Ως εδώ όλα καλά. Μάλιστα, αν με ρωτήσετε τίποτα δεν είναι πολυτιμότερο από το να μοιράζεστε τις λύπες και τις χαρές με έναν άνθρωπο. Βεβαιωθείτε όμως ότι ο σύντροφός σας το εκτιμά. Το Οκτώ των Ράβδων είναι μια προειδοποιητική κάρτα στο αν ο σύντροφος σας εκτιμά πραγματικά το τι μοιράζεστε μαζί του.

Οικονομικά: Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

2 DHNARION ANESTRAMMENO
Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι ημέρα με την ημέρα είστε πολύ απασχολημένοι και μερικές φορές μπορεί να πασχίζετε  να διαχειριστείτε τις δραστηριότητες και τις δεσμεύσεις σας. Μπορεί, επίσης, να αγωνίζεστε για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας κάνοντας περικοπές άλλων οικονομικών υποχρεώσεων.

Ως εκ τούτου, το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο σας ενθαρρύνει να γίνετε πιο οργανωμένοι και πιο προγραμματισμένοι στις  προσεγγίσεις σας.

 Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε  λίστες, με μακρόπνοο σχεδιασμό ή ημερολόγιο με  αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ