Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Το Δέκα των Ράβδων

to deka ton ravdon
Το Δέκα των Ράβδων

Το Δέκα των Ράβδων αντικατοπτρίζει σήμερα το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε κάποιο από τα καθήκοντα σας, να τα μεταβιβάσετε, να τα περικόψετε και να βρείτε λίγο χρόνο να απολαύσετε και εσείς τις χαρές της ζωής.

Το Δέκα των Ράβδων  υποδηλώνει επίσης ότι αρκετοί από εσάς θέλοντας να δείξετε την αξία σας, επιχειρείτε να κάνετε πράγματα που είναι πέρα από τα όρια σας.

Τέλος το Δέκα των Ράβδων υποδηλώνει για ορισμένους από εσάς πως όσο βαρύ και αν είναι το φορτίο, θα πρέπει να προχωρήσετε μέχρι την επίτευξη του στόχου πάση θυσία!

Αισθηματικά: Ο Μάγος ανεστραμμένος

O MAGOAS ANESTRRAMMENOS
Ο Μάγος ανεστραμμένος

Ο Μάγος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι σήμερα πολλοί από εσάς διακατέχεστε από σκέψεις που σας γεμίζουν αμφιβολία. Είσαστε μία του ύψους και μία του βάθους.

Ο Μάγος ανεστραμμένος σας λέει να κρατήσετε σήμερα μια αμυντική συμπεριφορά. Θα υπάρξουν τρίτα άτομα που θα θελήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες προς εσάς.

Ο Μάγος ανεστραμμένος δείχνει ότι ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Αισθάνεται ότι η «θεϊκή του σπίθα» προέρχεται από αυτόν και όχι από πάνω. Έτσι είναι όλα σχετικά με το εγώ του.. Σε αντίθεση με τον όρθιο Μάγο, ο οποίος είναι εξουσιοδοτημένος από τον υπέρτατο δημιουργό, ο Αντεστραμμένος Μάγος δηλώνει έναν αθεϊστή ή μηδενιστή. Χωρίς πίστη οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν ότι αυτοί αποτελούν το κέντρο της γης.  Αναλύουν βραχυπρόθεσμες στρατηγικές και όχι μακροπρόθεσμους στόχους.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων

VASILISSA TON DINARION
Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Η Βασίλισσα των Δηναρίων αντιπροσωπεύει την ευημερία και την ασφάλεια. Υποδηλώνει  ότι έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε ένα επίπεδο οικονομικής ή φυσικής ασφάλειας το οποίο, με τη σειρά του, σας δίνει τη δυνατότητα να είσαστε γενναιόδωροι με τους άλλους και να μοιράζεστε  τον πλούτο και την ευημερία σας με αυτούς που αγαπάτε. Έχετε χρησιμοποιήσει την οικονομική σας  ευημερία για να κατασκευάσετε ένα άνετο περιβάλλον του σπιτιού και είστε επικεντρωμένοι στις επενδύσεις, την οικογένειά σας, καθώς και την προσωπική σας περιουσία.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων σας ζητά να διατηρήσετε μια  φροντίδα, προς  την αντιμετώπιση με τους άλλους όταν το απαιτούν οι καταστάσεις.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ