Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Έξι των Κυπέλλων

EKSI TON KYPELLON
Το Έξι των κυπέλλων

Είναι σημαντικό να μην ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο με το να σκέφτεστε τις «παλιές καλές μέρες». Όλοι έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις σχετικά με την πάροδο του χρόνου. Αν αρχίσουμε όμως να σκεφτόμαστε ότι «τα καλύτερα χρόνια έχουν περάσει», τότε αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια αυτό-εκπληρούμενη προφητεία.

Το Έξι των κυπέλλων μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι μια εταιρική σχέση μπορεί να χρειάζεται ένα “επαναπροσδιορισμό” .

Κάντε συζητήσεις με πιο έμπειρους σχετικά με τους στόχους και τα όνειρά σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα. Είναι σημαντικό τώρα να μην κολλήσετε στο παρελθόν.

Αισθηματικά: Βαλές των Ράβδων

BALES TON RABDON
Ο Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς θα λάβετε καλά νέα ή θα δεχθείτε πολύτιμες συμβουλές.

Ο Βαλές των Ράβδων πολλές φορές αναφέρετε σε ευχάριστα γεγονότα όπως επισημοποίηση σχέσης, αρραβώνα, γάμο κτλ.

Ο Βαλές των Ράβδων αν είστε μόνοι υποδηλώνει ότι ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας και το πάθος σας για την ζωή.

Οικονομικά: Τρία των Ράβδων

to ria ton rabdon
Το Τρία των Ράβδων

Το Τρία των Ράβδων δείχνει πως σε ότι έχετε εργαστεί τα πράγματα αρχίζουν να απογειώνονται και τα αποτελέσματα να φαίνονται. Το μέλλον φαίνεται λαμπρό και ρόδινο από το σημείο όπου στέκεστε.

Το Τρία των Ράβδων φέρνει μαζί του μια αίσθηση της προσωπικής δύναμης. Είναι ένας χρόνος από υπέροχη προσωπική ανάπτυξη.

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να καταλάβετε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν υπό την επίδραση αυτής της κάρτας, καθώς τα πράγματα στην ζωή αρχίζουν να εξελίσσονται ευνοϊκότερα τώρα. Ωστόσο, δώστε προσοχή ακόμα και στα πιο πεζά θέματα της ημέρας διότι θα χρειαστούν ακόμη αντιμετώπιση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ