Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

dyo kkypellon anestrammeno
Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο  αφορά την ανισότητα και τον εκφοβισμό στο χώρο εργασίας ή την παγιοποίηση σχέσεων σε μία εταιρική επιχείρηση. Το ένα άτομο επιδιώκει να ελέγχει και να κηδεμονεύει το άλλο. Θέλουν να επιβάλλουν τις ιδέες τους σε όλους και απαιτούν πλήρη συμμόρφωση. Διακρίσεις λόγω φύλου μπορεί να είναι μια πραγματικότητα στο χώρο εργασίας. Το τελευταίο οδηγεί σε δυσαρέσκεια και δυστυχία.

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει επίσης μια δουλειά που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό αλλά τώρα έχει γίνει ρουτίνα.

Αισθηματικά: Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

assos ton kypellon anestrammenow
Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Όταν ο Άσσος των Κυπέλων εμφανίζεται αντεστραμμένος, όλα τα συναισθήματα και η αγάπη έχουν αποστραγγιστεί. Υπάρχει ένα μπλοκ για τα συναισθήματα και ουσιαστικά το άτομο δεν αισθάνεται τίποτα πια.

Ο Άσσος των Κυπέλων αντεστραμμένος σας καλεί να περιορίσετε τα συναισθήματά σας  για το δικό σας όφελος. Για παράδειγμα, το τελείωμα μιας σχέσης μπορεί να σας οδηγήσει στην επιθυμία να κλαίτε για μέρες. Αλλά αυτό είναι ότι το καλύτερο για να θεραπευθείτε, πραγματικά και να πολεμήσετε για να διατηρήσετε την ισορροπία.

Οικονομικά: Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

vales kypelon anestramenow
Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζοντας τα οικονομικά σας θέματα εντελώς επιφανειακά, με μη πρακτικούς τρόπους, και με διάφορα τεχνάσματα το μόνο που θα επιτύχετε θα είναι η μεταφορά του εαυτού σας σε μία χαοτική κατάσταση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ