Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Οκτώ των Ξιφών

okto tvn jifonm
Το Οκτώ των Ξιφών

Στον εργασιακό τομέα το Οκτώ των Ξιφών μπορεί να αναφέρεται στο γεγονός ότι σας έχουν αναθέσει υπερβολικά πολλά καθήκοντα και εσείς  νοιώθετε παγιδευμένοι καθώς δεν μπορείτε να ανταπεξέρθετε ή δεν ξέρετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε. Σημασία έχει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Μην τις κάνετε όμως κάτω από καθεστώς πανικού.

Αισθηματικά: Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

pente ton xifon anestramenno
Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι μια σχέση μετά από πολλές διακυμάνσεις  αρχίζει και βρίσκει το σημείο εξισορρόπησης. Με άλλα λόγια, εσείς και ο/η σύντροφος σας φτάνετε σε ένα σημείο όπου αισθάνεστε ότι καθοδηγείστε από ανιδιοτελή αγάπη και όχι εγωισμό.

Σε ορισμένες ωστόσο περιπτώσεις, το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο μπορεί να παρουσιάζει ένα επιχείρημα ή μια συζήτηση όπου δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Εν ολίγοις, και οι δύο εραστές είναι πολύ πεισματάρηδες για να δεχτούν ότι οι απόψεις τους είναι λάθος και επομένως συνεχίζουν να φιλονικούν μεταξύ τους.

Οικονομικά: Ιππότης των Κυπέλλων

ippotis ton kypelon
Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε κουρασμένοι! Κουρασμένοι από εργασία, κουρασμένοι να ανησυχείτε για τα χρήματα, κουρασμένοι με το να αγωνιάτε για το τι θα συμβεί στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου! Αυτό δεν θα διαρκέσει, αλλά ίσως να αποσπάσει την προσοχή σας από τα οικονομικά ζητήματα. Όχι! Δεν μπορείτε να έχετε όλα όσα θέλετε. Είναι όμως πολύ πιθανό να  αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε. Κρατήστε μια σταθερή προοπτική. Κάντε ένα διάλειμμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ