Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Δέκα των Δηναρίων

deka dinarion
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων αντανακλά τη μονιμότητα και τη δημιουργία μιας μόνιμης βάσης για την μελλοντική επιτυχία. Είναι μια κάρτα δέσμευσης για ένα βιώσιμο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψιν, όχι μόνο τα βραχυπρόθεσμα οφέλη από μια συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και τα μακροπρόθεσμα.

Αναφερόμενοι στην επένδυση για τα μακροπρόθεσμα οφέλη να ξέρετε ότι θα πρέπει να έχετε μια συνετή προσέγγιση προκειμένου η επιτυχία σας να αντέξει στο χρόνο.

Αισθηματικά: Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

TESSERA DHNARION ANESTRAMMENO
Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι οι προσπάθειες σας δεν ευοδώθηκαν. Η ανασφάλεια έχει τώρα τον κύριο λόγο. Σε αισθηματικό επίπεδο οι σχέσεις δεν λειτουργούν. Οι όποιες κοινωνικές εκδηλώσεις δεν σας αγγίζουν. Νιώθετε εντελώς άδειοι Παρόλη την αρνητικη κατάσταση που σας περιβάλλει προσπαθήστε για κάτι διαφορετικό. π.χ. μία κοινωνική εκδήλωση που θα σας βγάλει από την απομόνωση.

Οικονομικά: Δύο των Ράβδων

2 TON RABDON
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων σε σχέση με τα οικονομικά σας , σας συμβουλεύει να αναθεωρήστε κάποιες ιδέες σας στην διαχείριση των χρημάτων σας και θα εκπλαγείτε από την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ