Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

TRIA DINARIA ANESTRAMENO
Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς αμφιβάλλουν για το αν η στρατηγική που επιλέξατε είναι η σωστή. Πολλούς από εσάς σας χαρακτηρίζει η έλλειψη ενθουσιασμού. Άλλοι από σας δεν συνειδητοποιείτε το μέγεθος των δυνατοτήτων σας.

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι κάποιοι από σας θα απορρίψετε κάποιες πολύτιμες συμβουλές που θα σας δοθούν.

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

o ierophantis anestramennos
Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος υποδηλώνει έναν άκαμπτο τρόπο σκέψης.Υποδηλώνει ότι ή εσείς ή ο σύντροφος σας διαστρεβλώνετε γεγονότα και πληροφορίες ή θυματοποιείτε εαυτούς, με στόχο να έχετε το πάνω χέρι στην σχέση.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος σε καθαρά αισθηματικά θέματα είναι η κατεξοχήν κάρτα που υποδηλώνει ότι :προσπαθώ να μεταφέρω τα λάθη μου στον άλλον.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος υποδηλώνει υπακοή δια μέσω φόβου και όχι διαμέσου εμπιστοσύνης. Υποδηλώνει ταμπού και προκαταλήψεις. Υποδηλώνει τις όποιες ενοχές.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων για τη σημερινή ημέρα δείχνει ότι είναι πιθανό να έχετε μια    ψυχολογική εξάντληση ή απογοήτευση, από υλικής άποψης.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι νομίζετε πως όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, δεν έχουν περαιτέρω προοπτικές. Κάνετε λάθος επειδή δεν δίνετε σημασία στα καλά που έχετε αποκτήσει και είναι γύρω σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ