Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ράβδων  

Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  παίρνει τη σπίθα της έμπνευσης από τον Άσσο των Ράβδων. Ωριμάζει κατά την διάρκεια μιας προοδευτικής πορείας προς τα εμπρός. Έτσι, το Δύο των Ράβδων έχει να κάνει με το σχεδιασμό και την πρόοδο. Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε την ιδέα σας και να την μετατρέψετε σε ένα εφικτό σχέδιο. Να ξέρετε ότι θα σας οδηγήσει στην επιτυχία σας. Δεν είναι πλέον απλά μια ιδέα. Τώρα θα έχετε ένα σχέδιο σε ισχύ για να διασφαλίσετε το γεγονός ότι η ιδέα σας θα πραγματοποιηθεί όπως ακριβώς θα θέλατε.

Αισθηματικά: Ο Πύργος

Ο Πύργος

Ο Πύργος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να κατανοήσετε ότι το σχήμα μιας σχέσης δεν μπορεί να παραμένει το ίδιο για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι ένας ή και οι δύο σας πρέπει να μεταμορφωθείτε .Θα περάσετε από κάτι που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε κάθε πτυχή της σχέσης.

Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ θετικό. Δηλαδή :Κάποιες σχέσεις που φαίνονταν να είχαν “ημερομηνία λήξης ” θα αρχίσουν τώρα να γίνονται πιο σταθερές. Σαν αποτέλεσμα τα πάντα θα σας φαίνονται διαφορετικά. Θα αισθάνεστε διαφορετικά.

Μια επικρατέστερη εκδοχή του Πύργου είναι ότι η σχέση δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιον από εσάς.

Οικονομικά: To Εννιά των Δηναρίων

Το Εννέα των Δηναρίων

Εννέα είναι ο αριθμός της τελειότητας και της ολοκλήρωσης. To Εννιά των Δηναρίων δείχνει και τα δύο από αυτά. Τόσο στο υλικό και στο πνευματικό τομέα. Αν και κατά κύριο λόγο είναι μια υλιστική κάρτα, ,φέρει και την πνευματική της πλευρά. Το τι επιτελούμε στην ζωή μας δεν αποφέρει μόνο prestige και υλικές ανταμοιβές, αλλά τη σοφία και την ικανοποίηση, που αποκτήθηκαν δια μέσου αγώνων. Η αφθονία σε υλικό πλούτο οδηγεί σε αφθονία στο συναίσθημα, που με την σειρά του θα οδηγήσει τελικά σε αφθονία στο πνεύμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ