Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων αναφέρεται σήμερα σε μια συμμετοχή σε νέες και δύσκολες επιχειρήσεις. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής είναι εμφανείς.

Εάν υπήρξαν οποιεσδήποτε ενοχλητικές καταστάσεις, ο Ιππότης των Ράβδων δείχνει ότι τα θέματα θα επιλυθούν υπέρ σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν εμφανίζεται ο Ιππότης των Ράβδων  υποδηλώνει ότι κάποιος (ενδεχομένως ακόμα και ο εαυτός σας) ενεργεί με παρορμητικό τρόπο.Αυτό το άτομο τρέχει συχνά σε καταστάσεις πριν ελέγξει πρώτα τα στοιχεία.

Αισθηματικά: Επτά των Δηναρίων

To Επτά των Δηναρίων 

Το Επτά των Δηναρίων σας συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα πρός τα πίσω και να σκεφτείτε αν αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε και άλλο χρόνο στην εργασία σας.

Μήπως ήρθε η ώρα για να δώσετε ένα διάλειμμα στον εαυτό σας; Μήπως πρέπει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και στον σύντροφο σας; Αν ναι, μην διστάσετε να το κάνετε! Άν όχι επαναπροσδιορίστε τις στρατηγικές σας και τις κατευθύνσεις σας

Το Επτά των Δηναρίων προμηνύει επίσης και την πιθανότητα αλλαγής προς το καλύτερο.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι οι οικονομικές υποθέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται . Νέες ευκαιρίες θα αρχίσουν να παρουσιάζονται.