Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Το Επτά των Ράβδων

Το Επτά των Ράβδων

To Eπτά των Ράβδων υποδηλώνει ότι πολεμήσατε με όλες σας τις δυνάμεις! Η πορεία σας μπορεί να ήταν δύσκολη και τώρα είστε κουρασμένοι!

Το πρόβλημα αυτής της κούρασης είναι ότι εσείς μπορεί να έχετε κερδίσει την μάχη αλλά δεν είστε σε θέση να το συνειδητοποιήσετε ακόμα!

Στο  γεγονός ότι είσαστε ένα βήμα πριν την τελική μάχη και αυτό σας αγχώνει!

Ότι οι όποιες φαντασιώσεις σας δεν λένε να σταματήσουν. Έχετε κολλήσει εκεί.

Έχετε φτάσει σχεδόν στο στόχο σας, αλλά δεν το αισθάνεστε.

Να θυμάστε ότι δεν έχει σημασία πόσο άσχημα φαίνονται πράγματα. Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι είναι η αλλαγή.

To Επτά των Ράβδων δείχνει ότι η αλλαγή είναι ακριβώς πίσω από τη γωνία.

Αισθηματικά: To Άστρο ανεστραμμένο

Το Άστρο ανεστραμμένο

To Άστρο ανεστραμμένο υποδηλώνει σκεπτικισμό και δυσπιστία. Υποδηλώνει ακόμα ότι πολλοί από σας αφήνετε και επιρρίπτουν οι άλλοι τις ενοχές και τα βάρη τους σε εσάς . Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αμφιβάλλετε εσείς για τους εαυτούς σας.

Άλλοι πάλι βγάζετε μια ανυπομονησία καθώς θέλετε κάποια πράγματα να γίνουν στο χθες και όχι στο αύριο.

To Άστρο ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι δεν ακούτε την εσωτερική σας φωνή.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων

Η Βασίλισσα των Ράβδων

Η Βασίλισσα των Ράβδων σας ζητά να είστε τολμηροί και θαρραλέοι στις επιχειρήσεις και τις ενέργειές σας. Οι δημιουργικές σας ενέργειές  είναι υψηλά και έχετε μια καλή αίσθηση της κατεύθυνσης της ζωής σας. Πολύ αισιόδοξοι, σίγουροι και γεμάτοι ιδέες που είστε έτοιμοι να τις  εφαρμόσετε ή να τις μοιραστείτε  με άλλους. Έχετε την ικανότητα να εκφράζετε τα πιστεύω σας με μεγάλη αυθεντικότητα και θάρρος.