Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ράβδων

Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς θα λάβετε καλά νέα ή θα δεχθείτε πολύτιμες συμβουλές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν ευεργετικές συστάσεις προκειμένου να αναλάβετε μία εργασία.

Ο Βαλές των Ράβδων είναι επίσης μία ένδειξη ότι κάποιο πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία ζωής ενδεχομένως να λειτουργήσει ως μέντορας προς το δικό σας το πρόσωπο.

Αισθηματικά: Οι Εραστές

Οι Εραστές

Σήμερα η κάρτα των Εραστών υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε ένα ηθικό σταυροδρόμι όπου πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της ηθικής ή του χαμηλό επιπέδου. Θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις συνέπειες πριν αποφασίσετε.

Θα πρέπει να κάνετε μια σαφή αξιολόγησή που βασίζεται σε αυτό το σύστημα. Οι επιλογές δεν είναι ποτέ πραγματικά εύκολες ούτε  προφανείς. Τοιουτοτρόπως , είναι συνετό να αναζητήσετε  την υψηλότερη καθοδήγηση πριν από τη λήψη της τελικής σας απόφασης . Πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας. Μην κρίνετε τα πράγματα επιφανειακά και δογματικά. Εξετάστε τα βαθύτερα κίνητρά σας, τα συναισθήματά σας, τις επιλογές σας και τις προσωπικές σας αξίες.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των Ξιφών αντικατοπτρίζει μια στιγμή που ξεκινάτε ένα νέο έργο ή ιδέα και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να σας σταματήσει. Υπάρχει αυτήν η ξαφνική έκρηξη  ενέργειας που σας κινεί προς τα εμπρός και σας εμπνέει να κινηθείτε γρήγορα  για να πετύχετε τους στόχους σας. 

Ο Ιππότης των Ξιφών  δείχνει ότι είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, πρόκληση ή εμπόδιο που είναι στο δρόμο σας.