Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Οι Εραστές

Οι Εραστές

Οι Εραστές σήμερα υποδηλώνουν για εσάς ότι είναι μια καλή μέρα για να κάνετε επιλογές, να αναλάβετε ρίσκα, και να είστε ανέμελοι.

Οι Εραστές προαναγγέλλουν επίσης καλή είδηση ​​σχετικά με την επικοινωνία και τις προσωπικές αξίες.

Αν κάποιοι από εσάς αναζητάτε την απάντηση σε ένα συγκεκριμένο δίλημμα απλά εμπιστευτείτε τις δικές σας απόψεις.

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων

Όταν εμφανίζεται ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι από εσάς ενεργείτε παρορμητικά. Το θέμα είναι ότι κάνετε κακό στην δουλειά σας αλλά και στην οικογένειά σας. Καταφέρνετε να φτάνετε σε αδιέξοδο κάποιες καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να χειροτερεύουν όλοι οι τομείς που έχετε αναλάβει.

Ο Ιππότης των Ράβδων εμφανίζει έναν άνθρωπο που ζητά με πάθος τις νέες εμπειρίες, αλλά με εντελώς λάθος τρόπους. Τα πρόσωπα στον στενό του κύκλο, φοβούνται κάθε φορά που πρέπει να πάρει μια απόφαση.  Αν δεν αλλάξετε σύντομα τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε, μην απορήσετε αν χάσετε από δίπλα σας σημαντικά άτομα για σας, που μέχρι τώρα σας στήριζαν.

Οικονομικά: To Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

To Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη κάρτα καθώς τα κύρια σημεία που πιάνει είναι το αισθηματικό και το οικονομικό Καθαρά λοιπόν στα οικονομικά, υποδηλώνει ότι κάνατε το λάθος και προβήκατε σε υπερβολικές δαπάνες. Αρκετοί από εσάς φαίνεται να λυγίζετε κάτω από το βάρος δανείων ή πιστωτικών καρτών. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ