Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Δηναρίων

Ο Άσσος των Δηναρίων

Ο Άσσος των Δηναρίων αναγγέλλει τη γέννηση της ενέργειας στον υλικό κόσμο και υποδηλώνει αφθονία, υγεία και σταθερότητα. Αυτός ο Άσσος λέει πως ότι και αν σχεδιάζετε, υπάρχουν ή θα υπάρξουν επαρκή διαθέσιμα κεφάλαια. Είναι μια εποχή υλικής ανάπτυξης. Παρόλο που μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα, είστε ακόμα σε θέση να αποταμιεύσετε μερικά για κάτι έκτακτο. Καθώς τα Δηνάρια είναι αποτελέσματα προσπάθειών, ο Άσσος  των Δηναρίων υποδηλώνει ότι οι επενδύσεις σε νέα έργα ή επιχειρήσεις  θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές . Για ότι θέλετε να κάνετε, βεβαιωθείτε ότι θα είστε σε θέση να το αντέξετε οικονομικά όταν εμφανιστεί αυτός ο Άσσος. 

Αισθηματικά: Ο Ήλιος ανεστραμμένος

O Ήλιος ανεστραμμένος

Ο Ήλιος ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει την παγιοποίηση μιάς σχέσης. Ο παλίος ενθουσιασμός έχει πια ξεφτίσει. Ίσως υπάρχει πολύ ένταση,κτητικότητα και ζήλια στην σχέση. Πολύ δουλειά δεν αφήνει πολύ χρόνο για να αφιερωθείτε εσείς στον σύντροφο σας ή ο σύντροφος σας σε σας.

Ο Ήλιος ανεστραμμένος μπορεί επίσης να υποδηλώνει σχέση με ένα πολύ νεώτερο άτομο. Εορτασμοί ακυρώνονται ή καθυστερούν.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων συχνά δείχνει τη γονιμότητα. Από μεταφορική άποψη, αυτό σημαίνει ότι ο Άσσος των Κυπέλλων συνεπάγεται σημαντικά κέρδη ή έσοδα από την  «γέννηση» μιας νέας ιδέας ή την σπίθα μιας νέας έμπνευσης. Μπορεί να αντιπροσωπεύει την αρχή ενός έργου στο οποίο επενδύεται μια πολύ δημιουργική ενέργεια.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ